Container huren Nederland

Sinds 2011 is het mogelijk om via Afvalcontainerbestellen.nl heel gemakkelijk en snel een container te huren voor in Nederland en omgeving. Wij werken met meerdere vestigingen in heel Nederland, daarom hebben wij altijd een vestiging in de buurt bij u. Van Groningen tot en met Zeeland, ook bij u kunnen bij containers leveren! Wij bieden de hoogst mogelijke service met voordelige all-in prijzen. Al een geruime tijd zijn wij actief in de afvalbranche met eigen vestigingen, vrachtauto’s, containers en klantcontact. Als eerst Nederlands afvalbedrijf waren wij actief online met een goedlopende webshop voor de verhuur van afvalcontainers. Door onze jarenlange ervaring, hebben we veel tevreden klanten wat terug te lezen is op de pagina met klantenreacties.

container huren in Nederland | Afvalcontainer bestellen

Voordelig en gemakkelijk container huren in Nederland

Het huren van een container in Nederland gaat bij ons heel gemakkelijk en is daarna ook nog heel voordelig. Binnen een handomdraai heeft u een afvalcontainer besteld en wordt deze bij u geleverd, die wij na de huurperiode weer komen ophalen en het verzamelde afval voor u op een milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier verwerken. Zo leveren wij bestelde containers nog de volgende dag bij u en wanneer u een container voor 9 uur in de ochtend besteld, kunnen wij deze nog diezelfde dag leveren. Op zaterdag is het ook mogelijk een container geleverd te krijgen! Dezelfde-dag-service en de zaterdag service horen bij onze extra services waarvoor wij een kleine vergoeding vragen boven op de gemelde all-in tarieven op de website. Met uitzondering van de zojuist genoemde twee extra diensten, zijn alle kosten verwerkt in de all-in tarieven zodat u naderhand niet voor onverwachte kosten komt te staan. Heeft u de bestelling helemaal afgerond, dan kunt u gemakkelijk online afrekenen middels iDeal, creditcard, AfterPay of PayPal.

Container voor elke klus in Nederland

De containers van Afvalcontainerbestellen.nl zijn geschikt voor elke klus in Nederland! Wij hebben namelijk containers voor zes verschillende afvalsoorten, de meest voorkomende afvalsoorten bij verbouwingen en klussen. Zo zijn onze containers geschikt voor bouw-, puin-, hout-, groen-, grond- en dakafval. Het is wel de bedoeling dat alleen die precieze afvalsoort in de container gaat. Op de website staat er gedetailleerd beschreven wat er wel en niet in bepaalde containers mag. Ook mogen de containers niet te vol zitten, daarom hebben wij een ruim aanbod aan containers in verschillende groottes: 3m3, 6m3, 10m3, 20m3 en 40m3. Door voor een afvalcontainer te kiezen voor bij uw klus, hoeft u niet heel de tijd naar een milieustraat te rijden. Dit scheelt u veel tijd en moeite en kunt u gewoon blijven focussen op de klus waarmee u bezig bent.

Contact met Afvalcontainerbestellen.nl

Schroom niet om contact op te nemen met Afvalcontainerbestellen.nl wanneer u nog vragen heeft of liever meer informatie wil hebben over bepaalde zaken. Het is mogelijk ons te bellen op het nummer 0900-0174, te mailen via info info@afvalcontainerbestellen.nl. Daarnaast hebben we een FAQ’s pagina waarop de antwoorden op veel gestelde vragen te vinden zijn.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Gabi
Rijpwetering 2023-06-08

Top. Snelle levering / vriendelijke chauffeur/ snelle ophaal service.

10/10
Van kamprn
Swifterbant 2023-06-07

Geweldige service! Snel en vriendelijk. Helemaal blij mee bedankt

10/10
Epskamp
Velp 2023-06-07

Makkelijk te regelen via de website, en via mail kun je ook het ophalen makkelijk regelen

9/10
Tulip bv
almere 2023-06-06

Zeer te vrede.

10/10
R.Bokkema
Emmeloord 2023-06-06

Goede service en meedenkende chauffeur. Alles volgens afspraak afgehandeld.

8/10
Jo Sieben
Sittard 2023-06-06

Positief. Misschien is het wel handig om een afbeelding te tonen van een container van 3m³ en een van 6m³.

10/10
Rob de Jager
Koningsbosch 2023-05-30

Snelle levering en goede informatie op de website wat er wel en niet in de container mag.

7/10
Raouji
Weesp 2023-05-25

Chauffeur is heel aardig maar ophalen laat op zich wachten

4629 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland