Container huren Nieuwerkerk aan den IJssel

Woont of werkt u in Nieuwerkerk aan den IJssel of een van de andere plaatsen in de gemeente Zuidplas en moet u een aanzienlijke hoeveelheid afval afvoeren dat niet in de huisvuilcontainer kan of mag? Dan kunt u via onze website eenvoudig een container huren in Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving. Hieronder vindt u alle actuele prijzen inclusief eventuele milieutoeslagen.

Waarom een container huren Nieuwerkerk aan den IJssel?

U vraagt zich misschien af waarom het verstandig is om een container te huren in Nieuwerkerk aan den IJssel. We leggen u dit graag uit. Na een grote klus, zoals een opruiming of verbouwing, blijft u meestal zitten met een grote hoeveelheid afval die u niet in uw reguliere container kunt en mag deponeren. U kunt er dan natuurlijk voor kiezen om het afval zelf naar het afvalinzamelstation te brengen, maar dit kost u behoorlijk wat tijd en moeite. Kies daarom voor gemak en bestel een afvalcontainer. Bestellen is snel geregeld en we leveren de container vervolgens af waar u dat wenst. Dat is alles wat u hoeft te doen. Ook de afvoer en verwerking van uw afval nemen we voor onze rekening.

Welke afvalcontainer in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft u nodig?

U kiest uw container op basis van het soort afval dat u wilt afvoeren. Er zijn 7 verschillende soorten afval waarvoor we containers hebben. We zamelen afval gescheiden in zodat een groot deel van het afval hergebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een container voor hout, grond, bouwafval, groenafval en dakafval. Ook kunt u kiezen uit verschillende formaten. Zo is er altijd een container die geschikt is voor uw type klus. De kleinste container heeft een inhoud van 3m3 en met onze grootste container kunt u maar liefst 40 kuub afval afvoeren.

Spoedplaatsing van uw container in Nieuwerkerk aan den IJssel

Bij ons is het mogelijk om uw afvalcontainer met spoed te laten plaatsen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hiervoor is het belangrijk dat u de bestelling voor 9 uur ’s ochtends plaatst. We zorgen er dan voor dat de container dezelfde dag nog wordt afgeleverd. Daarnaast kunnen we er ook voor zorgen dat de afvalcontainer op zaterdag kan worden afgeleverd. Voor onze chauffeur is dit geen probleem. Als compensatie voor de extra inspanning wordt voor beide extra’s een kleine toeslag in rekening gebracht.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10