Home » Container huren Nieuwerkerk aan den IJssel

Container huren Nieuwerkerk aan den IJssel

Container huren Nieuwerkerk aan den IJssel | Afvalcontainer Bestellen

Tot 2010 was de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel een zelfstandige gemeente, nu maakt het onderdeel uit van de gemeente Zuidplas. In de regio Nieuwerkerk aan den IJssel wonen ongeveer 22.000 mensen. Zij kunnen gebruikmaken van onze voordelige afvalcontainers voor de afvoer van afval wat niet in de container voor huisvuil kan of mag. Via onze website kunt u gemakkelijk een container huren voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel. De actuele prijzen vindt u op deze pagina. Alle prijzen zijn inclusief eventuele milieustoeslagen.

Afvalcontainer huren Nieuwerkerk aan den IJssel

Na een grote klus zoals een opruiming of verbouwing blijft u meestal zitten met een grote hoeveelheid afval. Vaak zitten hier afvalstoffen bij die niet in uw reguliere container mogen of past de hoeveelheid afval die u heeft hier überhaupt niet in. In dat geval kunt u ervoor kiezen om het afval zelf naar het afvalbrengstation te brengen. Maar dit kost u natuurlijk wel behoorlijk wat tijd en moeite. Het is makkelijker om gewoon een afvalcontainer te huren. U regelt dit gemakkelijk via onze website en vervolgens leveren wij u een lege container waar u uw afval in kunt plaatsen. Meer hoeft u niet te doen. Wij dragen namelijk ook zorg voor het afvoeren van de volle container en de verwerking van uw afval.

Welke afvalcontainer in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft u nodig?

U kiest de container uit op basis van het soort afval wat u af wil voeren. Wij onderscheiden namelijk zeven verschillende afvalstromen. Deze afvalsoorten worden gescheiden ingezameld, zodat een groot deel van dit afval hergebruikt kan worden als nieuwe grondstoffen. Binnen ons containeraanbod treft u bijvoorbeeld afvalcontainers voor bouwafval, hout, grond en dakafval. In de regio Nieuwerkerk aan den IJssel leveren wij bovendien afvalcontainers in verschillende formaten. De kleinste container heeft een inhoud van 3 kubieke meter, terwijl met onze grootste container 40 kuub afval kan worden afgevoerd.

Spoedplaatsing van uw container in Nieuwerkerk aan den IJssel

Het is ook mogelijk om een afvalcontainer met spoed te laten plaatsen in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel. U dient uw bestelling dan op een werkdag voor 9 uur in de ochtend af te ronden. Vervolgens zorgen wij dat uw container dezelfde dag nog wordt geplaatst. Plaatsing op zaterdag is bovendien ook geen enkel probleem voor onze chauffeurs. Als tegemoetkoming voor de extra inspanningen wordt voor beide extra’s een kleine toeslag in rekening gebracht.