Container huren Ommen

De gemeente Ommen, in de provincie Overijssel, is een dunbevolkte gemeente. Toch is het ook hier mogelijk een container te huren in Ommen via Afvalcontainerbestellen.nl! Voor allerlei klussen hebben wij geschikte containers beschikbaar voor u. Wij houden van eerlijk en makkelijk handelen. Daarom zijn de prijzen all-in. Bekijk hieronder de verschillende containers die wij aanbieden:

Waarom een container huren in Ommen?

Een container huren in de gemeente Ommen gaat bij ons heel gemakkelijk en eenvoudig. Wij bezorgen de container bij u en zullen deze naderhand ook weer ophalen en op een verantwoordelijke manier legen. Bij de prijzen van de containers is er een huurperiode van vier weken gerekend zodat u ruim de tijd heeft de container te vullen. Daarnaast leveren wij voor zowel kleine als grote klussen containers. De maten van de afvalcontainers variëren namelijk tussen de 3 en 40 kubieke meter.

Welke container in Ommen heeft u nodig?

Op onze homepage hebben wij een handige tool genaamd ‘containerhulp’. Vul in welk afval u wilt laten vervoeren met de container en wij zullen u adviseren welke container het meest geschikt is. Bij elke container staat er ook precies beschreven wat er wel en absoluut niet in mag qua afval. In de gemeente Ommen hebben wij containers voor bijna alle afvalsoorten beschikbaar. Zorg ervoor dat uw container ruim genoeg is, want afvalcontainers die te vol zitten, kunnen wij helaas niet afvoeren.

Spoedplaatsing container in Ommen

Heeft u een onverwachte klus of zit uw andere container al vol? Dan kunt u een spoedplaatsing voor een container aanvragen. Bestelt u voor 9 uur in de ochtend, dan leveren wij de container nog voor het einde van de dag. Het laten afleveren van een afvalcontainer op zaterdag is ook mogelijk, een spoedplaatsing op zaterdag echter niet. Maakt u gebruik van deze extra diensten, dan staat daar wel een kleine vergoeding tegenover.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Gerda
Rotterdam 2024-06-20

Houden zich aan afspraken, super vriendelijke klantenservice, doen niet moeilijk over een paar dagen extra container laten staan. Super bedrijf👍🏻

10/10
Ronald
Oudorp Nh 2024-06-20

Prima geregeld

10/10
Kaaijk
Pekela 2024-06-19

Snelle reactie en goede service

10/10
Ernst Oostindie
Alkmaar 2024-06-19

Prima ervaring

10/10
CS Vastgoed Beheer
Rotterdam 2024-06-19

Zoals altijd een snelle en keurige services. Wederom dank.

10/10
Randy
Hillegom 2024-06-19

Snelle levering, leuke chauffeurs, snelle ophaling.

10/10
two angels
almere 2024-06-17

alles netjes volgens afspraak geregeld

9/10
Marina
Oud-Beijerland 2024-06-16

Goede service. Bij ons was de container door omstandigheden niet op de afgesproken dag geplaatst. Omdat er dakkapellen geplaatst zouden worden, hebben ze er alles aan gedaan toch op tijd een container te laten komen. En dat is gelukt. Super fijn dat er zo werd meegedacht. Dank je wel!

4902 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10