Container huren Ridderkerk

Een container huren in Ridderkerk is mogelijk via Afvalcontainerbestellen.nl. Onze containers zijn een efficiënte oplossing voor de afvoer van grote hoeveelheden bouw- en sloopafval, puin of groenafval. Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van onze diensten. Bekijk ons aanbod hieronder.

Container huren Ridderkerk | Afvalcontainer bestellen

Naar de stort of een container huren Ridderkerk?

Als inwoner van Ridderkerk bent u welkom met uw afval bij de milieustraat Noordpolder in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit heeft echter aardig wat voeten in de aarde. Zo zult u een geschikt vervoersmiddel moeten regelen om al het afval naar de milieustraat te vervoeren en moet u vaak meerdere ritten uitvoeren. Bovendien zijn bedrijven niet welkom bij de milieustraat met hun afval. Is uw tijd u waardevol en wilt u zichzelf een hoop moeite en frustratie besparen? Kies dan voor één van onze voordelige afvalcontainers. Deze wordt leeg bij u voor de deur geplaatst en vervolgens mag u deze gedurende vier weken vullen met uw afval. Wij halen de volle container vervolgens weer op en zorgen dat het afval netjes verwerkt wordt. Al deze activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Er komen dus geen extra kosten achteraf meer bij.

Welke afvalcontainer in Ridderkerk heeft u nodig?

Een geschikte container kiest u op basis van het afval dat u heeft. Wij leveren bijvoorbeeld containers voor groenafval, hout, sloopafval en dakafval. Deze afvalstromen worden gescheiden ingezameld om ervoor te zorgen dat waardevolle materialen hergebruikt kunnen worden. Op deze manier drukken wij de kosten van uw container, wat u weer merkt in uw portemonnee. Uiteraard is dit ook heel voordelig voor het milieu! Eenmaal een geschikte container gevonden, hoeft u alleen nog een geschikte maat uit te kiezen. Afvalcontainers voor de regio Ridderkerk zijn er in verschillende maten die lopen van 3 kubieke meter tot 40 kubieke meter.

Spoedplaatsing van uw container in Ridderkerk

Op werkdagen is het mogelijk om een afvalcontainer extra snel te laten plaatsen in de regio Ridderkerk. U heeft deze optie indien u uw bestelling voor 9 uur in de ochtend voltooit. Voor deze spoedplaatsing betaalt u een toeslag van 25 euro. Dezelfde toeslag geldt op het moment dat u een container voor een zaterdag bestelt. Beide diensten zijn extra en vergen veel van ons personeel, de toeslag is een tegemoetkoming voor de extra kosten die dit met zich meebrengt.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Henk
Drachten 2023-03-23

Geweldig snel geregeld top!!!!!

10/10
Gerard Kluver
Amsterdam 2023-03-23

Prima service, makkelijk bestellen en makkelijk weer ophalen. Top

8/10
H.de Bruine
Nunspeet 2023-03-21

Levering en ophalen prima, alleen had chauffeur verkeerde huisnummer en stond de container bijna bij de buren.

10/10
Angeli
Etten Leur 2023-03-17

Makkelijk te bestellen, goede afspraken en service

10/10
Visser
Sliedrecht 2023-03-17

Vriendelijke mensen, snelle reactie, netjes geplaatst, denken fijn mee. Gebeld en zelfde dag geplaatst

10/10
André Ott
Bunschoten 2023-03-14

Uitstekend

10/10
Vonk
LISSERBROEK 2023-03-13

Top geregeld blijven hier terug komen

10/10
oonk
enschede 2023-03-13

goede en correcte service en gunstig geprijsd

4583 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland