Container huren Ridderkerk

Een container huren in Ridderkerk is mogelijk via Afvalcontainerbestellen.nl. Onze containers zijn een efficiënte oplossing voor de afvoer van grote hoeveelheden bouw- en sloopafval, puin of groenafval. Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van onze diensten. Bekijk ons aanbod hieronder.

Naar de stort of een container huren Ridderkerk?

Als inwoner van Ridderkerk bent u welkom met uw afval bij de milieustraat Noordpolder in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit heeft echter aardig wat voeten in de aarde. Zo zult u een geschikt vervoersmiddel moeten regelen om al het afval naar de milieustraat te vervoeren en moet u vaak meerdere ritten uitvoeren. Bovendien zijn bedrijven niet welkom bij de milieustraat met hun afval. Is uw tijd u waardevol en wilt u zichzelf een hoop moeite en frustratie besparen? Kies dan voor één van onze voordelige afvalcontainers. Deze wordt leeg bij u voor de deur geplaatst en vervolgens mag u deze gedurende vier weken vullen met uw afval. Wij halen de volle container vervolgens weer op en zorgen dat het afval netjes verwerkt wordt. Al deze activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Er komen dus geen extra kosten achteraf meer bij.

Welke afvalcontainer in Ridderkerk heeft u nodig?

Een geschikte container kiest u op basis van het afval dat u heeft. Wij leveren bijvoorbeeld containers voor groenafval, hout, sloopafval en dakafval. Deze afvalstromen worden gescheiden ingezameld om ervoor te zorgen dat waardevolle materialen hergebruikt kunnen worden. Op deze manier drukken wij de kosten van uw container, wat u weer merkt in uw portemonnee. Uiteraard is dit ook heel voordelig voor het milieu! Eenmaal een geschikte container gevonden, hoeft u alleen nog een geschikte maat uit te kiezen. Afvalcontainers voor de regio Ridderkerk zijn er in verschillende maten die lopen van 3 kubieke meter tot 40 kubieke meter.

Spoedplaatsing van uw container in Ridderkerk

Op werkdagen is het mogelijk om een afvalcontainer extra snel te laten plaatsen in de regio Ridderkerk. U heeft deze optie indien u uw bestelling voor 9 uur in de ochtend voltooit. Voor deze spoedplaatsing betaalt u een toeslag van 25 euro. Dezelfde toeslag geldt op het moment dat u een container voor een zaterdag bestelt. Beide diensten zijn extra en vergen veel van ons personeel, de toeslag is een tegemoetkoming voor de extra kosten die dit met zich meebrengt.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Gerda
Rotterdam 2024-06-20

Houden zich aan afspraken, super vriendelijke klantenservice, doen niet moeilijk over een paar dagen extra container laten staan. Super bedrijf👍🏻

10/10
Ronald
Oudorp Nh 2024-06-20

Prima geregeld

10/10
Kaaijk
Pekela 2024-06-19

Snelle reactie en goede service

10/10
Ernst Oostindie
Alkmaar 2024-06-19

Prima ervaring

10/10
CS Vastgoed Beheer
Rotterdam 2024-06-19

Zoals altijd een snelle en keurige services. Wederom dank.

10/10
Randy
Hillegom 2024-06-19

Snelle levering, leuke chauffeurs, snelle ophaling.

10/10
two angels
almere 2024-06-17

alles netjes volgens afspraak geregeld

9/10
Marina
Oud-Beijerland 2024-06-16

Goede service. Bij ons was de container door omstandigheden niet op de afgesproken dag geplaatst. Omdat er dakkapellen geplaatst zouden worden, hebben ze er alles aan gedaan toch op tijd een container te laten komen. En dat is gelukt. Super fijn dat er zo werd meegedacht. Dank je wel!

4902 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10