Container huren Rijnmond

Woont u in Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Schiedam of een van de andere gemeenten binnen de regio Rijnmond? Dan kunt u tijdens een verbouwing eenvoudig al uw afval kwijt met een container van Afvalcontainerhuren.nl. Voor diverse afvalstromen kunt u bij ons een container huren in Rijnmond. Bekijk hieronder de verschillende soorten containers.

Waarom een container huren Rijnmond?

Binnen veel gemeenten in de regio Rijnmond is het afvoeren van afval aan strenge regels gebonden. Zo dient u uw klusafval vaak gescheiden aan te leveren bij de milieustraat en bent u bovendien vaak aan maximumhoeveelheden gebonden. Daar komt nog bovenop dat de milieustraat niet altijd geopend is wanneer u tijd heeft en dat het er druk kan zijn op het moment dat deze wel open is. Dit betekent dat het al gauw een hele klus is om zelf een grote hoeveelheid afval weg te brengen. Gelukkig bieden we u de oplossing in de vorm van voordelige afvalcontainers. Voor 1 all-in tarief kunt u een container huren in Rijnmond, kunt u deze gedurende vier weken vullen, halen wij de volle afvalcontainer uiteraard weer bij u op en zorgen we dat het afval op een verantwoorde manier wordt verwerkt.

Welke afvalcontainer in Rijnmond heeft u nodig?

Uiteraard is het wel belangrijk dat u een container bestelt die geschikt is voor het afval dat u heeft. Gelukkig hebben we onze website overzichtelijk ingedeeld, waardoor dit een fluitje van een cent is. We leveren speciale containers voor zaken als bouwafval, hout, puin en groenafval. Voor de duidelijkheid vermelden we bij iedere container wat er wel en wat er niet in mag. Houdt u zich niet aan deze spelregels, dan kan het zijn dat u achteraf een naheffing ontvangt. Lees deze informatie dus goed door.

Spoedplaatsing van uw container in Rijnmond

Heeft u met prioriteit een container nodig in de regio Rotterdam-Rijnmond? Kies dan voor Afvalcontainerbestellen.nl! Een container die op een werkdag voor 9.00 uur in de ochtend wordt besteld, kunnen we dezelfde dag namelijk nog plaatsen. Ook kunt u ervoor kiezen om de container op een zaterdag te laten leveren. Op beide diensten is een toeslag van 25 euro van toepassing als tegemoetkoming in de extra kosten die hiervoor gemaakt worden.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Gerda
Rotterdam 2024-06-20

Houden zich aan afspraken, super vriendelijke klantenservice, doen niet moeilijk over een paar dagen extra container laten staan. Super bedrijf👍🏻

10/10
Ronald
Oudorp Nh 2024-06-20

Prima geregeld

10/10
Kaaijk
Pekela 2024-06-19

Snelle reactie en goede service

10/10
Ernst Oostindie
Alkmaar 2024-06-19

Prima ervaring

10/10
CS Vastgoed Beheer
Rotterdam 2024-06-19

Zoals altijd een snelle en keurige services. Wederom dank.

10/10
Randy
Hillegom 2024-06-19

Snelle levering, leuke chauffeurs, snelle ophaling.

10/10
two angels
almere 2024-06-17

alles netjes volgens afspraak geregeld

9/10
Marina
Oud-Beijerland 2024-06-16

Goede service. Bij ons was de container door omstandigheden niet op de afgesproken dag geplaatst. Omdat er dakkapellen geplaatst zouden worden, hebben ze er alles aan gedaan toch op tijd een container te laten komen. En dat is gelukt. Super fijn dat er zo werd meegedacht. Dank je wel!

4902 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10