Container huren Sassenheim

Bent u in Sassem bezig met bijvoorbeeld een renovatie, opruimings- of sloopwerkzaamheden? Dan houdt u waarschijnlijk veel afval over. U kunt dit zelf in een paar ritjes naar de plaatselijke milieustraat brengen, maar wat als we u vertellen dat dit eenvoudiger en efficiënter kan door een container te huren in Sassenheim? U huurt een container voor een vast all-in tarief waarbij zowel het transport van de container als de verwerking van uw afval zijn inbegrepen. Zo bespaart u uzelf een hoop tijd en moeite!

Container huren Sassenheim | Afvalcontainer bestellen

Wanneer is het handig om een container te huren in Sassenheim?

Een container huren in Sassenheim is handig wanneer u een grote hoeveelheid afval heeft. U kunt namelijk met al dit afval terecht bij de milieustraat in Voorhout, maar dit is aan strenge regels gebonden. Zo kunt u hier bijvoorbeeld geen bedrijfsafval of grond inleveren, en kunt u hier maximaal 1 kuub bouw- en sloopafval per jaar aanbieden. Bovendien kost het zelf afvoeren van afval al gauw teveel van uw kostbare tijd. Het huren van een container in Sassenheim via onze webshop is daarom een veel efficiëntere oplossing, omdat dit u veel werk uit handen neemt. U krijgt op dat moment van ons een lege container geleverd die u gedurende vier weken kunt vullen met uw afval. De volle container halen wij bij u op én wij zorgen dat uw afval verwerkt wordt. Dit alles geschiedt tegen een voordelig all-in tarief.

Welke afvalcontainer in Sassenheim heeft u nodig?

Een container bestellen in onze webshop is mogelijk met slechts een paar klikken. Alle afvalcontainers staan namelijk ingedeeld op basis van afvalsoort, dus als u weet wat voor afval u heeft, kunt u hier gemakkelijk een bijpassende container bij zoeken. Afvalsoorten die wij accepteren zijn bijvoorbeeld groenafval, bouwafval, hout, grond en dakafval. Bij elk van onze containers leest u wat er wel en niet in de container mag. Indien u zich hier netjes aan houdt profiteert u maximaal van onze lage prijzen en krijgt u achteraf geen naheffing. In de regio Sassenheim leveren wij containers van verschillende formaten, dit zodat u altijd een container kunt vinden die bij uw afval past.

Spoedplaatsing van uw container in Sassenheim

Wanneer u het afrekenproces van onze webshop ingaat, komt u de opties tegen voor de spoedplaatsing en de zaterdagplaatsing. Dit zijn extra diensten die wij kunnen aanbieden dankzij onze jarenlange ervaring in de afvalbranche. Een spoedplaatsing houdt in dat een container die op een werkdag voor 9 uur in de ochtend besteld is, dezelfde dat nog geplaatst kan worden. Zaterdagplaatsing betekent levering van uw container op een zaterdag. Beide diensten vergen extra inspanningen van ons personeel en zijn daarom beschikbaar op basis van een kleine toeslag.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

9/10
Leo van der Ent
Hellevoetsluis 2023-09-19

Prima volgens de afspraken!

10/10
Heijsteeg
Gouda 2023-09-18

Goed gebruik van gemaakt.

10/10
Aarnoud
Zeist 2023-09-17

Prima service, snel levering mogelijk (voor meer prijs). Goed meedenkende chauffeur.

9/10
Trudy
Hilversum 2023-09-16

Prima geregeld, zowel het bestellen, de levering, de behulpzame chauffeurs als wel het ophalen. Totaal geen negatiwve opmerkingen kunnen bedenken. Voor herhaling vatbaar en aan te raden

10/10
Jolanda
IJmuiden 2023-09-16

Fijne ervaring, leuke behulpzame, Vriendelijke chauffeur

10/10
babette jagtenberg
Bedgen 2023-09-16

Hele goede service voor een goede prijs! Aanrader!

10/10
John
Heel 2023-09-14

Prima bedrijf! Snel en correct!

10/10
Mohamed
Den Haag 2023-09-14

Zoals altijd … gewoon goed !!!

4703 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland