Home » Container huren Sassenheim

Container huren Sassenheim

Container huren Sassenheim | Afvalcontainer Bestellen

Sassenheim (ook wel Sassem genoemd) is een plaats in die samen met Voorhout en Warmond tot de gemeente behoort. De plaats heeft ongeveer 15.000 inwoners en bestaat uit verschillende buurtschappen zoals Klinkenberg en Elsgeest. Er is relatief veel industrie in deze plaats gevestigd zoals de verffabriek van Akzo Nobel en het distributiecentrum van Dirk van den Broek. Voor bedrijven en particulieren uit Sassenheim is het mogelijk om een voordelige afvalcontainer te huren via onze . Deze komt van pas bij verschillende werkzaamheden zoals een verbouwing of sloopwerkzaamheden.

Afvalcontainer huren Sassenheim

Wanneer u een grote hoeveelheid afval heeft komt u al snel in de knel met de afvoer van dit afval. U kunt namelijk terecht bij de milieustraat in Voorhout, maar dit is aan strenge regels gebonden. Zo kunt u hier geen bedrijfsafval of grond inleveren en kunt u hier maximaal 1 kuub bouw en sloopafval per jaar aanbieden. Bovendien kost het zelf afvoeren van afval al gauw teveel van uw kostbare tijd. Het huren van een container in Sassenheim via onze is daarom een veel efficiëntere oplossing, omdat dit u veel werk uit handen neemt. U krijgt op dat moment van ons een lege container geleverd die u gedurende vier weken kunt vullen met uw afval. De volle container halen wij bij u op én wij zorgen dat uw afval verwerkt wordt. Dit alles geschiedt tegen een voordelig all-in tarief.

Welke afvalcontainer in Sassenheim heeft u nodig?

Een container bestellen in onze is mogelijk met slechts een paar klikken. Alle afvalcontainers staan namelijk ingedeeld op basis van afvalsoort, dus als u weet wat voor afval u heeft, kunt u hier gemakkelijk een bijpassende container bij zoeken. Afvalsoorten die wij accepteren zijn bijvoorbeeld groenafval, bouwafval, hout, grond en dakafval. Bij iedere van onze containers kunt u lezen wat er wel en wat er niet in de container mag. Indien u zich hier netjes aan houdt profiteert u maximaal van onze lage prijzen en krijgt u achteraf geen naheffing. In de regio Sassenheim leveren wij containers van verschillende formaten, dit zodat u altijd een container kunt vinden die bij uw afval past.

Spoedplaatsing van uw container in Sassenheim

Wanneer u het afrekenproces van onze ingaat, komt u de opties tegen voor de spoedplaatsing en de zaterdagplaatsing. Dit zijn extra diensten die wij kunnen aanbieden dankzij onze jarenlange ervaring in de afvalbranche. Een spoedplaatsing houdt in dat een container die op een werkdag voor 9 uur in de ochtend besteld is, dezelfde dat nog geplaatst kan worden. Zaterdagplaatsing betekent levering van uw container op een . Beide diensten vergen extra inspanningen van ons personeel en zijn daarom beschikbaar op basis van een kleine toeslag.