Home » Container huren Schijndel

Container huren Schijndel

Container huren Schijndel | Afvalcontainer Bestellen

was tot 1 januari 2017 een zelfstandige gemeente in . Inmiddels is gefuseerd in de gemeente Meierijstad, waar ook en deel van uitmaken. Binnen deze regio kunt u profiteren van onze voordelig geprijsde afvalcontainers. De prijzen die gelden voor het huren van een container in zijn inclusief verwerking van uw afval en eventuele milieutoeslagen. Daarnaast brengen wij ook geen borg in rekening. Kijk voor de actuele prijzen in het onderstaande overzicht.

Afvalcontainer huren

Met afval dat niet in uw container voor huisvuil kan of mag, kunt u in terecht bij de milieustraat aan de Bogaard 2. Hier kunnen echter alleen particulieren terecht en zijn bedrijven niet welkom. Als particulier moet u bovendien maar net tijd hebben om uw afval naar de milieustraat te brengen. Daarom is het voor bedrijven en voor veel particulieren aantrekkelijker om een afvalcontainer te huren. Deze containers bieden wij aan voor alle veelvoorkomende afvalstoffen en bovendien kan de container al binnen 24 uur bij u in geplaatst worden.

Welke afvalcontainer in heeft u nodig?

Voor u uw bestelling kunt plaatsen, is het belangrijk dat u helder heeft wat voor soort afval u heeft. Het is namelijk niet mogelijk om alle afvalsoorten bij elkaar in een container te gooien. Dit komt omdat een groot deel van het afval wordt hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Lees daarom goed wat er allemaal in een specifieke container mag. Wij kunnen u verschillende formaten containers leveren in de kleinste container heeft een inhoud van 3 kubieke meter en de grootste een inhoud van 40 kubieke meter.

Spoedplaatsing van uw container in

In de hele regio Meierijstad is het mogelijk om op werkdagen een container te bestellen voor 9 uur ’s ochtends en deze afvalcontainer dezelfde dag nog geleverd te krijgen. U kunt hiervoor kiezen tijdens het afrekenen van uw container. Wij rekenen in dat geval een toeslag bovenop de reguliere prijs van de container. Op eenzelfde manier is het ook mogelijk om de container op geleverd te krijgen.