Home » Container huren Steenwijk

Container huren Steenwijk

Container huren Steenwijk | Afvalcontainer Bestellen

In de regio kunt u afval, dat niet in uw reguliere container voor restafval kan of mag, gemakkelijk af laten voeren door Afvalcontainerbestellen.nl. Onze voordelige afvalcontainers kunnen namelijk binnen 24 uur in deze regio afgeleverd worden. Een container in huren doet u voor een voordelig all-in tarief. Dit betekent dat er geen bijkomende kosten zijn. De actuele prijzen vindt u in het onderstaande overzicht.

Afvalcontainer huren

In heeft ROVA een afvalbrengstation, hier kunt u uw afval zelf naartoe brengen. Nadeel is wel dat u dan zelf vervoer naar de milieustraat moet regelen en dat u tijd moet hebben om het afval op- en af te laden. Het is daarom vaak gemakkelijker om gewoon een afvalcontainer te huren. Deze leveren wij voor diverse afvalstoffen en wordt op een plaats van uw aangeven geplaatst. Vervolgens vult u de container en zorgen wij dat uw afval wordt opgehaald en wordt verwerkt. Dit bespaart u veel tijd en moeite.

Welke afvalcontainer in heeft u nodig?

U bestelt een gepaste container aan de hand van het afval dat u heeft. Zo zijn er containers voor afvalsoorten zoals puin, hout en snoeiafval beschikbaar. Omdat deze afvalsoorten apart verwerkt worden, is het niet mogelijk om deze samen in één container te gooien. Bekijk dus vooraf altijd goed wat er in de container mag. Daarnaast zijn de containers voor de regio in verschillende maten beschikbaar. Dit betekent dat u keuze heeft uit een container met een minimum afmeting van 3 kubieke meter en een maximum van 40 kuub.

Spoedplaatsing van uw container in

Op werkdagen voor 9 uur in de ochtend besteld? Dit betekent dat uw container dezelfde dag nog geplaatst kan worden, indien u voor een spoedplaatsing kiest. U krijgt deze keuze tijdens het bestelproces. U kunt er bovendien ook voor kiezen om uw container op een geleverd te krijgen. Beide extra’s worden geleverd op basis van een kleine toeslag.