Container huren Zoetermeer

Zoetermeer is in korte tijd behoorlijk gegroeid. Inmiddels wonen er meer dan 125.000 inwoners in deze gemeente. In een gemeente die zo snel groeit, is het onvermijdelijk dat er op dagelijkse basis een aanzienlijke hoeveelheid afval geproduceerd wordt. Afvalcontainerbestellen.nl biedt de inwoners van Zoetermeer daarom de mogelijkheid om op eenvoudige en voordelige wijze een container te huren in Zoetermeer. Onze afvalcontainers zijn geschikt om in één keer een behoorlijk hoeveelheid afval te laten afvoeren die bijvoorbeeld is vrijgekomen bij een verbouwing, verhuizing of rommelmarkt.

Welke afvalcontainer heeft u nodig in Zoetermeer?

Omdat we milieuvriendelijke verwerking van afval hoog in het vaandel hebben staan, proberen we al het verzamelde afval zoveel mogelijk te scheiden bij de bron. Daarom is het belangrijk dat u vooraf bepaalt welk soort afval u wilt laten afvoeren. Op onze website kunt u precies lezen welk soort afval u in de betreffende containers kunt deponeren. We leveren in Zoetermeer o.a. containers voor bouwafval, puin, hout, groenafval en dakafval. Bovendien is het belangrijk dat u inschat hoeveel afval u wilt laten afvoeren. Afvalcontainers variëren namelijk wat inhoud betreft tussen de 3m3 en 40m3. Hierbij is een 3 kuub container geschikt voor kleine klussen, terwijl de 40 kuub container geschikt is voor hele grote klussen. Indien u niet precies kunt inschatten welke afvalcontainer u in Zoetermeer nodig heeft, helpen onze klantenservicemedewerkers u graag verder.

Voor 9 uur besteld, vandaag een container geleverd in Zoetermeer

Ook voor spoedklussen in Zoetermeer kunt u vanaf heden bij Afvalcontainerbestellen.nl terecht. We kunnen namelijk containers die op werkdagen voor 9 uur ’s ochtends besteld zijn, dezelfde dag al leveren! Dit is een uniek stukje dienstverlening wat we dankzij onze jarenlange ervaring in de afvalbranche aan kunnen bieden. Voor deze dienst wordt een kleine toeslag in rekening gebracht.

Container huren Zoetermeer op zaterdag

Heeft u de afvalcontainer pas in het weekend nodig? Dan is het zonde als de betreffende container onnodig lang bij u in de weg staat. Daarom kunnen we de container ook op een zaterdag voor u plaatsen. Wel zo makkelijk! Voor deze extra dienstverlening rekenen we ook een geringe toeslag.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
robert
goor 2024-05-08

Top service

10/10
Ralf
Amersfoort 2024-05-06

Super! Snelle service en vriendelijke mensen! Toppers

10/10
Sylvia
Etten-leur 2024-05-05

Goede,snelle service Zeer vriendelijke, goede chauffeur

9/10
Michel Bouman
Berkel 2024-05-04

Snel besteld, duidelijke bepalingen over wat er in mag, scherpe prijs, netjes op tijd geplaatst, mooie lege container. Nu hadden we een principe afhaal tijd, die kon niet worden gehaald en dat is wat het is, een klein belletje van jullie uit was aardig geweest. Dit alles om de container af te deken en te beschermen voor bij gooiers. Verder netjes opgehaald, vriendelijke mensen en goeie chauffeurs. Kortom dank je wel, prima service

10/10
G. Laan
Venhuizen 2024-05-02

Precies op de afgesproken tijd bezorgt en ook op de goede plek neergezet. De chauffeur nam er de tijd voor. Perfect

10/10
Hebebouw
Dronten 2024-04-29

Prima geregeld, goede communicatie en volgens afspraak.

9/10
Pauline
Santpoort 2024-04-29

Snelle en betrouwbare service, makkelijk en snel geregeld. Zowel leveren, wisselen en ophalen.

10/10
Then
Velp 2024-04-28

Top geregeld

4867 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10