Home » Grond afvoeren

Grond afvoeren

Wilt u grond afvoeren? Bestel dan nu een grondcontainer in onze . Want of u nu in de Randstad bent (zoals , , of ) of juist daarbuiten (bijvoorbeeld in , , , of ), wij plaatsen containers door heel ! Daarnaast maakt het ook niet uit of u als bedrijf of als particulier grond gaat afvoeren, wij kunnen u in beide situaties van dienst zijn!

Wat is grond?

Met een grondcontainer kunt u onder andere tuinaarde en afvoeren. Dit soort afval komt vrij wanneer u gaat graven in de tuin, bijvoorbeeld omdat u een vijver gaat aanleggen of omdat u een trampoline gaat ingraven. Door een container te huren via Afvalcontainerbestellen.nl hoeft u alleen de grond in de container te deponeren en wij zorgen voor de rest. Van transport tot verwerking.

Voordelig grond afvoeren

Bij Afvalcontainerbestellen.nl kunnen wij u een voordelige prijs aanbieden wanneer u grond gaat afvoeren. Wij hanteren namelijk een all-in tarief. Achteraf zullen er dus geen bijkomende kosten komen en ook alle eventuele toeslagen zijn inbegrepen. Zo heeft u het beste tarief en huurt u uw grond container nooit te duur.

Grond container huren

Via Afvalcontainerbestellen.nl kunt u eenvoudig een grond container huren. U heeft hierbij de keuze uit de maten , 6m3 10m3, 20m3 en 40m3 ook wel geschreven als 3 kuub, 6 kuub, 10 kuub 20 kuub of 40 kuub (kup / cuup / cub). Weet u niet welk formaat u moet kiezen? Onze mensen op de planning adviseren u graag over een container voor grond afvoeren. Bel hiervoor naar 0900-0174 (lokaal tarief) of mail naar info@afvalcontainerbestellen.nl. Wij zijn van maandag t/m van 8:30 tot en met 17:30 bereikbaar. Ook kunt u ons even bellen als wij dezelfde dag nog tuinaarde bij u moeten ophalen. Wij kijken dan even of het nog mogelijk is om vandaag nog grond af te voeren door middel van een grondcontainer te bezorgen.

Grond afvoeren ? Klik hier om een grondcontainer te huren waarmee we uw grond kunnen afvoeren.

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland