Home » Vandaag besteld, morgen geleverd ?

Vandaag besteld, morgen geleverd ?

Wanneer u vandaag (op een werkdag) een container bestelt, kunt u deze morgen al geleverd krijgen. Wij hanteren namelijk een standaard 24 uur voor de levering van een container. Hiervoor moet u wel uw bestelling voor 16:00 in onze plaatsen. Uiteraard kunt u ook aangeven dat u de container later wilt ontvangen, bijvoorbeeld over 3 dagen.

Vandaag nog een container huren? Bel dan naar 0900-0174 of stuur even een mailtje naar info@afvalcontainerbestellen.nl om te kijken of we dat vandaag nog voor u kunnen regelen.

Voor 16:00 uur besteld op:Bezorging op z’n vroegst op:
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagMaandag
Dinsdag
ZondagDinsdag

Naast de gewenste bezorgdag, kunt u ook de gewenste bezorgtijd aangeven. Dit kan bijvoorbeeld in de middag of in de ochtend. Om de tijdsvoorkeur door te geven, dient u dit te vermelden bij het vakje opmerkingen (op de pagina waar u ook uw adresgegevens invult). Wij zullen deze informatie vervolgens doorgeven aan de chauffeur en die zal proberen om er rekening mee te houden.

Let op, garanties kunnen wij niet geven, het blijft een voorkeur, maar we zullen wel altijd proberen om hier rekening mee te houden.

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland