Home » Vandaag besteld, morgen geleverd ?

Vandaag besteld, morgen geleverd ?

U kunt inderdaad vandaag een container bestellen en deze morgen al geleverd krijgen. Want wij plaatsen de afvalcontainers standaard binnen 24 uur. U moet dan wel op een werkdag voor 16:00 bestellen in onze Afvalcontainerbestellen.nl. Als dat heeft gedaan dan kunnen wij de volgende werkdag de container al leveren (u kunt natuurlijk ook aangeven dat de container over 3 dagen geleverd moet worden). Hieronder is het overzichtelijk neergezet. Wilt u vandaag een container huren? Bel dan even naar 0900-0174 dan kunnen wij even kijken of wij vandaag nog een afvalcontainer kunnen bezorgen.

Voor 16:00 uur besteld op: Bezorging op z’n vroegst op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Maandag
Dinsdag
Zondag Dinsdag

U kunt een voorkeur aangeven voor levering in de ochtend middag of zelfs een tijd vermelden. Garanties kunnen wij niet geven, het blijft een voorkeur. We zullen uiteraard wel proberen om hier rekening mee te houden en te kijken of we aan u voorkeur kunnen voldoen.

Als u een voorkeur voor de ochtend of de middag heeft om uw afvalcontainer geleverd te krijgen dan kunt u dat altijd even vermelden bij het vakje opmerkingen (op de pagina waar u ook uw adresgegevens invult). Wij geven deze informatie dan mee aan de chauffeur en die probeert daar dan rekening mee te houden.

Vandaag een container huren? Bel ons op telefoonnummer 0900-0174 (lokaal tarief) of stuur even een mailtje naar info@afvalcontainerbestellen.nl dan kunnen wij kijken of we de container dezelfde dag nog kunnen bezorgen.