Container huren op zaterdag

Wilt u een afvalcontainer huren op zaterdag? Geen probleem want wij leveren afvalcontainers door heel , ook op zaterdag. Hiervoor vragen wij slechts een kleine toeslag van €25,- exclusief BTW.
U kunt bij ons ook een afvalcontainer huren van maandag tot en met zaterdag en wij plaatsen dus ook containers van maandag t/m zaterdag. Als u op vrijdag voor 16:00 een container besteld op onze dan kunnen we de afvalcontainer op zaterdag plaatsen. Wij plaatsen op zaterdag alleen containers in de ochtend van 7:00 tot 12:00. Deze bezorging voor de zaterdagochtend is dus alleen om afvalcontainers te plaatsen. Op zaterdag halen we geen containers op. Dus als u een afvalcontainer wil laten wisselen op de zaterdag dan kunnen we de afvalcontainer wel plaatsen maar de volle container voeren we op zaterdag niet af. In het geval van een wissel op zaterdag, plaatsen we dus wel een lege container maar de volle container wordt in dit geval dan maandag afgevoerd. Bij twijfel of vragen kunt u ons altijd even bellen op telefoonnummer: 0900-0174 (maandag tot en met vrijdag, lokaal tarief)

Verschillende soorten afvalcontainer huren op zaterdag.
Uw afval afvoeren op zaterdag? U kunt bij ons verschillende soorten containers huren op zaterdag. Hieronder een overzicht van de verschillende type containers. Als u er op klikt komt u gelijk op de juiste pagina uit waar u de container kan bestellen voor het soort afval wat u op zaterdag wil afvoeren.

Een bouwafval container huren op zaterdag
Een vuilcontainer huren op zaterdag
Een puincontainer huren op zaterdag
Een houtafval container huren op zaterdag
Een groenafval container huren op zaterdag
Een dakafval container huren op zaterdag
Een grond container huren op zaterdag
Een vervuilde grond container huren op zaterdag

Alle informatie over een en de werking van deze webshop kunt u vinden op onze website. Veel van de vragen over een container huren op zaterdag en de landelijke bezorging op zaterdag staan ook beantwoord op de pagina vraag en antwoord. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen dan kunt u altijd even een mailtje sturen naar info@afvalcontainerbestellen.nl. Mailtjes worden altijd snel door ons beantwoord.