Home » Container huren op zaterdag

Container huren op zaterdag

Wilt u een afvalcontainer huren op ? Geen probleem want wij leveren afvalcontainers door heel ook op . Hiervoor vragen wij slechts een kleine toeslag van €25,- exclusief BTW.
U kunt bij ons ook een afvalcontainer huren van maandag tot en met en wij plaatsen dus ook containers van maandag t/m . Als u op vrijdag voor 16:00 een container besteld op onze dan kunnen we de afvalcontainer op plaatsen. Wij plaatsen op alleen containers in de ochtend van 7:00 tot 12:00. Deze bezorging voor de ochtend is dus alleen om afvalcontainers te plaatsen. Op halen we geen containers op. Dus als u een afvalcontainer wil laten wisselen op de dan kunnen we de afvalcontainer wel plaatsen maar de volle container voeren we op niet af. In het geval van een wissel op plaatsen we dus wel een lege container maar de volle container wordt in dit geval dan maandag afgevoerd. Bij twijfel of vragen kunt u ons altijd even bellen op telefoonnummer: 0900-0174 (lokaal tarief)

Verschillende soorten afvalcontainer huren op .
Uw afval afvoeren op ? U kunt bij ons verschillende soorten containers huren op . Hieronder een overzicht van de verschillende type containers. Als u er op klikt komt u gelijk op de juiste pagina uit waar u de container kan bestellen voor het soort afval wat u op wil afvoeren.

Een bouwafval container huren op zaterdag
Een vuilcontainer huren op zaterdag
Een puincontainer huren op zaterdag
Een houtafval container huren op zaterdag
Een groenafval container huren op zaterdag
Een dakafval container huren op zaterdag
Een grond container huren op zaterdag
Een vervuilde grond container huren op zaterdag

Alle informatie over een container huren en de werking van deze kunt u vinden op onze website. Veel van de vragen over een container huren op en de landelijke bezorging op staan ook beantwoord op de pagina vraag en antwoord. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen dan kunt u altijd even een mailtje sturen naar info@afvalcontainerbestellen.nl. Mailtjes worden altijd snel door ons beantwoord.