Home » Wij leveren van maandag t/m zaterdag afvalcontainers door heel Nederland.

Wij leveren van maandag t/m zaterdag afvalcontainers door heel Nederland.

Wij werken met meerdere vestigingen door heel dus er is altijd een vestiging bij u in de buurt die een afvalcontainer kan bezorgen.

Als u de container vandaag op een werkdag voor 17:00 besteld dan kan de container de volgende dag geplaatst worden voor de prijs die op onze website staat vermeld. Als u vandaag, dus dezelfde dag nog een container nodig heeft dan kunnen we tegen een meerprijs de container vandaag (op een werkdag) bezorgen. U dient deze container dan wel voor 9:00 te bestellen en te betalen via onze website. Ook kunnen we containers leveren op . Op deze pagina vindt u alle info over bezorging op zaterdag.

Wanneer u van maandag tot en met vrijdag met spoed (binnen een paar uur) een container nodig heeft kunt u ons altijd even met ons bellen of mailen. Wij zullen dan kijken wat er mogelijk is en zelfs dan kunnen we (tegen een meerprijs) meestal nog wel wat regelen. U kunt ons van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 bereiken op ons landelijke telefoonnummer: 0900-0174 (lokaal tarief).

* Let op: Voor levering op één van de waddeneilanden wordt toeslag gerekend. Belt u gerust even met de medewerkers van afvalcontainerbestellen.nl om een geschikte prijs af te spreken.

Vestigingen:/Wij hebben een landelijke dekking want we werken met meerdere vestigingen in heel dus er is altijd een vestiging bij u in de buurt die bij u een container kan bezorgen als u een container wil huren. U kunt bij ons een afvalcontainer huren in heel tegen de laagste prijs. U kunt gemakkelijk in onze online een afvalcontainer bestellen en betalen. Wij zorgen dan dat de afvalcontainer(s) die u besteld door een van de bovenstaande vestigingen bij u wordt geplaatst. Door ons landelijke netwerk hebben we een zeer hoog serviceniveau en kunnen wij heel snel een afvalcontainer plaatsen in ieder woonplaats in . Daarbij plaatsen we als een van de weinige afvalbedrijven ook op . Dus levering van maandag t/m en ook nog eens goed bereikbaar op ons landelijke telefoonnummer 0900-0174 tegen lokaal tarief waar u ons kunt bereiken voor gratis en vrijblijvend advies.