Bouwafval container Breda

Woont u in de omgeving van en bent u op zoek naar een oplossing om uw weg te gooien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren namelijk bouwafval containers door heel , hier kunt u al uw grofvuil, bouwafval en mee afvoeren. Wij leveren de af bij u op locatie, komen hem weer halen als deze vol is en verwerken uw afval voor u. Dit zit allemaal bij onze prijs inbegrepen, daarbij zit ook nog de huur voor een periode van vier weken. Wij hanteren daarnaast geen borg en zitten eventuele milieutoeslagen ook bij de prijs inbegrepen.

Bouwafval container huren in Breda

Het is ontzettend handig wanneer u een bouwafval container bij ons huurt. Omdat wij de bij u op locatie komen afleveren en hem weer meenemen zodra deze vol is, hoeft u niet meer zelf naar de milieustraat te rijden. Dit scheelt u ontzettend veel tijd en omdat in onze bouwcontainers gemengd afval gegooid mag worden, hoeft u het ook niet van tevoren te scheiden.

Bouwafval recyclen in Breda

Onder bouwafval vallen verschillende soorten afval. In de bouwafval container mogen dan ook materialen zoals , , steen, glas, betonresten en . Bouwafval kan goed recyclet worden. Bij onze afvalverwerking worden alle afvalsoorten uit de bouwcontainer gefilterd en apart verwerkt. Het is van belang dat u alleen toegestane materialen in de bouwcontainers weggooit. Mocht er toch verboden afval in zitten, zoals of een matras, dan zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Breda

In onze heeft u ook een aantal extra opties waar u voor kunt kiezen. Zo kunt u gebruik maken van onze spoedlevering. Als u op een doordeweekse dag een bouwcontainer voor 9 uur in de ochtend bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast kunt u ook selecteren dat u de container op wil ontvangen. Voor beide opties betaalt u slechts een kleine meerprijs.