Locatie container | Afvalcontainerbestellen.nl

Waar mag u allemaal een container plaatsen?

Wanneer u bezig bent met een verbouwing in huis, is het wel zo handig om een container zo dichtbij mogelijk te hebben. U wilt immers niet continu heen en weer lopen met al uw afval. Maar mag u de container eigenlijk wel overal plaatsen, of heeft u hier een speciale vergunning voor nodig? In dit nieuwsbericht vertellen we u waar u rekening mee moet houden bij het huren van een container.

Heb ik een vergunning nodig voor een afvalcontainer?

Gelukkig hoeft u in de meeste gevallen geen vergunning aan te vragen bij het huren van een afvalcontainer. Over het algemeen krijgen onze klanten geen opmerkingen wanneer zij voor enkele dagen een container plaatsen buiten hun eigen terrein. Let wel op, want deze regels kunnen verschillen per gemeente. Zo moet u bijvoorbeeld in de binnenring van wel vooraf een vergunning aanvragen bij de gemeente. Wij raden u daarom aan altijd eerst op te nemen met de gemeente in kwestie, zodat u er zeker van bent of een vergunning wel of niet nodig is. Deze verantwoordelijkheid ligt geheel bij u zelf en niet bij ons als verhuurder.

Container plaatsen op eigen terrein

Heeft u voldoende ruimte op uw terrein om een container te plaatsen? In dat geval hoeft u waarschijnlijk geen vergunning aan te vragen, het is immers uw eigen terrein. Wij kunnen dit vooraf echter nooit garranderen, omdat onze chauffeur pas bij aankomst beslist of uw eigen terrein groot genoeg is voor de plaatsing van een container. De vrachtwagen die de containers levert heeft namelijk genoeg ruimte nodig voor de plaatsing en het ophalen. Bovendien kunnen wij ook nooit garanderen dat er geen eventuele schade optreedt. De vrachtwagen en afvalcontainer zijn namelijk erg zwaar. Als er toch schade optreedt bij het plaatsen van de container, zal dit uw eigen verantwoordelijkheid zijn.

Huren bij Afvalcontainerbestellen.nl

Heeft u plannen om binnenkort te verbouwen? Wij bieden een groot aantal containers aan, geschikt voor verschillende klussen. Wanneer u een afvalcontainer bij ons huurt, hoeft u zich geen zorgen te maken over al uw afval. Wij plaatsen de container en halen deze ook weer op. Het afval dat u erin heeft gegooid, verwerken onze specialisten voor u. Dit doen wij allemaal tegen een all-in tarief, zodat u bij het bestellen precies weet wat het u zal kosten!

Twijfelt u over welke container het beste past bij uw verbouwing? Neem dan op met onze klantenservice. Wij helpen u graag met uw vragen!