Container huren Almelo

Wilt u een container huren in Almelo omdat u bijvoorbeeld gaat verbouwen of een grote opruiming op de planning hebt staan? Een van onze containers biedt gegarandeerd de uitkomst voor al het afval wat hierbij vrij komt. We leveren niet alleen containers in Almelo, maar ook in omliggende plaatsen zoals Wierden, Rijssen, Borne en Vriezenveen. Welk type container u ook zoekt, u kunt een container voor ieder afvaltype gemakkelijk bestellen bij Afvalcontainerbestellen.nl. Wanneer u een container bestelt en afrekent, dan wordt deze binnen 24 uur geplaatst in de regio Almelo!

Gemakkelijk een container huren Almelo

Dankzij onze jarenlange ervaring in de afvalbranche en een uitgebreid leveringsnetwerk, kan Afvalcontainerbestellen.nl gemakkelijk containers bezorgen in Almelo en omgeving. Ook het bestellen van een van onze containers is erg gemakkelijk. U hoeft namelijk slechts een afvalsoort en een containerafmeting in te voeren. Binnen 24 uur zal de container bij u geleverd worden. Vervolgens kunt u deze container maximaal 4 weken laten staan. Wanneer de container vol is halen we deze weer bij u op en zorgen we dat het afval verwerkt wordt.

Welke afvalcontainer in Almelo heeft u nodig?

Bij ons kunt u een container huren in Almelo met een minimale inhoud van 3 kubieke meter en een maximale inhoud van 40 kubieke meter. Het verschilt per geval welk type afvalcontainer het meest geschikt is. Heeft u vragen of wilt u zeker weten welk formaat container geschikt is voor uw klus, verbouwing of opruiming in Almelo? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0900-0174 (lokaal tarief) voor advies van onze experts. Naast het formaat is het erg belangrijk welke type afval u wilt afvoeren. Dit, omdat bijvoorbeeld een bouwafval container en een dakafval container duurder zijn dan een puinafval container. Aangezien we een all-in prijs hanteren, wordt de verwerking van het afval verrekend in de prijs. Het verwerken van dak- en bouwafval is nou eenmaal ingewikkelder dan puin.

Vandaag besteld, vandaag een container in Almelo geleverd

Bestelt u vandaag nog een container bij ons? Dan bezorgen we van maandag t/m zaterdag binnen 24 uur op een tijdstip tussen 7:00 en 19:00 uur. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven of u de container op een specifieke plek geplaatst wilt hebben. Wanneer u dit aangeeft zal de chauffeur hier zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden. U kunt er vanuit gaan dat de plaatsing van een container in Almelo ongeveer twee parkeerplaatsen aan ruimte inneemt. U hoeft bij de levering van een container niet zelf thuis te zijn!

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10