Puincontainer

Met een puincontainer van Afvalcontainerbestellen.nl kunt u gemakkelijk puinafval en stenen afvoeren. Onder puinafval verstaan wij schoon puin, hierbij kunt u denken aan tegels, stenen muren, beton, keramiek en dakpannen.

Puincontainer huren bij afvalcontainerbestellen.nl
Filter containers op inhoud:
 • 3m3 container
  Vanaf €119,00
  Incl. BTW €143,99
  Puincontainer 3m3 | Afvalcontainer bestellen
  Bestel nu
 • 6m3 container
  Vanaf €129,00
  Incl. BTW €156,09
  Puincontainer 6m3 | Afvalcontainer bestellen
  Bestel nu
 • 10m3 container
  Vanaf €175,00
  Incl. BTW €211,75
  Puincontainer 10m3 | Afvalcontainer bestellen
  Bestel nu
 • 15m3 container
  Vanaf €310,00
  Incl. BTW €375,10
  Puincontainer 15m3 | Afvalcontainer bestellen
  Bestel nu

Wanneer een puincontainer huren

Heeft u bijvoorbeeld een sloopklus of een grote verbouwing in de planning? Dan is het handig om bij Afvalcontainerbestellen.nl gemakkelijk en goedkoop een puincontainer te huren. U hoeft alleen nog maar het geschikte formaat container te kiezen. Het formaat dat u nodig hebt ligt aan de formaat van uw klus. De tegels van een kleine tuin vervangen levert logischerwijs minder afval op dan het slopen van een compleet huis. Daarnaast is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het niet is toegestaan om puin boven de rand van de container uit te laten uitsteken. Het is dus verstandig om een ruime container te huren.

Als u niet helemaal zeker bent van de keuze van het formaat, kunt u altijd even contact met ons opnemen.

puinafval | Puincontainer

Puin afvoeren

Wilt u sloopafval, stenen of puin afvoeren? Bestel dan een puincontainer op Afvalcontainerbestellen.nl. Wanneer u de container heeft afgerekend komen wij deze thuis bij u afleveren. U kunt in de beschrijving aangeven waar u de container geplaatst wilt hebben. Houdt er rekening mee dat er ongeveer twee parkeerplekken aan ruimte gereserveerd moeten worden. Na aanschaf mag u een puincontainer 4 weken laten staan, wanneer hij eerder vol is kunt u dit bij ons melden. Vervolgens komen wij de container bij u ophalen en zullen wij het puin afvoeren. Wij hanteren een all-in prijs, dit betekent dat wij de puincontainer leveren, het puin afvoeren en zorgen dat het afval wordt verwerkt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het puin afvoeren!

Welk afval mag in een puincontainer?

Wilt u weten welk puin en sloopafval u mag afvoeren? Bij de desbetreffende container kunt u lezen welke afvalsoorten in de container gestort mogen worden. Zo is een puincontainer enkel bedoeld voor schoon puin. Enkele afvalsoorten die in deze container vervoerd mogen worden zijn stenen, beton, badkamertegels, dakpannen, grind, metselresten, porselein en keramiek. Wanneer er toch andere soorten afval in de puincontainer worden afgevoerd zullen wij een toeslag moeten rekenen. Weet u niet zeker of uw afvalsoort vervoerd mag worden in deze container? Neem dan even contact op met onze professionals, zij kunnen u precies vertellen welke afvalsoorten in de puincontainer gestort mogen worden. Mail uw vragen gerust naar info@afvalcontainerbestellen.nl of bel naar telefoonnummer 0900-0174.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Mevrouw
Beverwijk 2022-12-03

Super makkelijk te huren en met een druk op de knop weer op te halen. Ook keurig op de voorgestelde plek geplaatst .

9/10
Ron Seegers
Arkel 2022-12-02

Uitstekende service en,.......... wat ze beloven, doen ze.

10/10
EM Medynska
Stramproy 2022-12-01

9/10
Jessie Poelsma
Utrecht 2022-11-30

Topbedrijf, doen wat ze zeggen, eenvoudig zelf te regelen, denken met je mee. Wat fijn zou zijn is als er nog een manier wordt gevonden om bitumen/dakleer ook af te voeren met al het sloopafval.

9/10
Kremer
Almere 2022-11-29

Top … komen afspraken na

10/10
De klerk
Amsterdam centrum 2022-11-29

Uitstekend

9/10
Kleijn Trsp
Alblasserdam 2022-11-29

Uitstekend.

10/10
omer
den haag 2022-11-28

super snel geleverd en opgehaald voor de beste prijs 👍

4512 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland