Container huren Overschie

Net als in de rest van Nederland kunt u via deze website ook in Overschie een container huren. Tegen een all-in prijs ontvangt u binnen 24 uur een container naar keuze die u 4 weken lang kunt vullen. De vanafprijzen voor het huren van een container in Overschie vindt u in onderstaand overzicht.

Wanneer een container huren in Overschie

Bent u aan het klussen of slopen in Overschie? Dan heeft u als gevolg hiervan vast een grote hoeveelheid afval liggen. Door een container te huren in Overschie gooit u dit afval gemakkelijk weg. Wanneer de container eenmaal vol is, halen wij deze weer op en zorgen wij voor de verdere verwerking van uw afval. U heeft hier dus geen omkijken naar. Iets wat u veel tijd, moeite en frustratie scheelt op het moment dat u bezig bent met een flinke klus.

Welke afvalcontainer in Overschie heeft u nodig?

Op basis van uw afval kiest u een geschikte container uit. Wij leveren afvalcontainers voor alle veelvoorkomende soorten grof afval. Denk bijvoorbeeld aan puin, tuinafval en dakafval. Om ervoor te zorgen dat bruikbare afvalstoffen een nieuw leven kunnen krijgen, zamelen wij uw afval zoveel mogelijk gescheiden in. Bij iedere containersoort staat daarom duidelijk beschreven welk afval er in mag en welk afval niet. Daarnaast staat ook de maat van de containers duidelijk vermeld. In Overschie leveren wij namelijk afvalbakken in verschillende formaten. Zo zorgen wij ervoor dat u gemakkelijk in één keer van uw afval af bent.

Spoedplaatsing van uw container in Overschie

Op werkdagen kunt u in Overschie profiteren van een spoedlevering. Dit betekent dat u uw bestelling voor 9 uur in de ochtend afrondt en dat wij ervoor zorgen dat u de container dezelfde dag nog ontvangt. Daarnaast is het ook mogelijk om een bak voor zaterdagen te bestellen. Beide extra diensten worden geleverd op basis van een kleine toeslag.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10