Tuinafval container

Een paar keer per jaar is het zover, dan mag de heggenschaar weer uit de schuur, de schoffel door de en kunnen alle verouderde of dode planten plaatsmaken voor nieuwe aanwinsten. Bij het klussen in de tuin komt er echter zoveel afval vrij, dat u het meestal niet volledig kwijt kan in de groene bak van de gemeente. Denk daarbij aan stapels takken, kilo’s bladeren, complete struiken en stammen met wortels en al. In dat geval doet u er verstandig aan om een tuinafval container te bestellen om al uw af te voeren.

Tuinafval afvoeren

Na een flinke snoeibeurt kan er een hoop tuinafval ontstaan dat moet worden afgevoerd. Via onze kunt u gemakkelijk en goedkoop een tuinafval voor alle snoeiresten. U heeft al een tuinafval container van , maar let erop dat u de container niet ver boven de rand mag vullen. Het is daarom verstandig een ruime container te kiezen. U kunt deze dan gerust vullen met overige tuinresten zoals takken en bladeren. Er is bovendien geen haast bij, de container mag u namelijk maar liefst 4 weken lang gebruiken voordat we het tuinafval afvoeren. Mocht u onverhoopt toch een te hebben besteld, dan is er geen nood. Via een simpel inruilverzoek staat er in no-time weer een nieuwe container bij u voor de deur en nemen we de volle mee.

Welk afval mag in de tuinafval container?

Bij het volledig omspitten of groot onderhoud aan de tuin wordt er alles van bomen gesnoeid en uit de grond getrokken. Het tuinafval kan daardoor variëren van takken, bladeren, struiken tot aan bloemen. Minder voor de hand liggende tuin restanten zijn bijvoorbeeld hooi, stro en fruit welke u ook mag deponeren. Mocht u toch andere afvalsoorten storten in dit type container, dan zijn we genoodzaakt om een meerprijs te rekenen. Dit heeft te maken met een vertraging die dan oploopt in het verwerkingsproces.

Tuinafval container huren via Afvalcontainerhuren.nl

Een tuinafval container is zeer eenvoudig in onze webshop te bestellen. Wij hanteren daarbij het scherpste tarief wat tevens een all-in prijs betreft. Wij nemen daarvoor alle zorg voor u uit handen. Het afvoeren en verwerken van al het tuinafval zitten hierbij dan ook inbegrepen. U hoeft zich daar dus geen zorgen meer over te maken. Het enige wat we van u vragen is het regelen van twee aaneengesloten vrije parkeerplekken, zodat de chauffeur eenvoudig de container bij u in de buurt kan plaatsen. Wanneer u vragen heeft, kunt u het beste even bellen naar 0900-174 of stuur een mail naar info@afvalcontainerbestellen.nl.