Container huren Slochteren

In de gehele gemeente Midden-Groningen is het mogelijk om via onze website voordelig een container te laten plaatsen. Wat het kost om een container te huren in bijvoorbeeld Slochteren en welke soorten containers er beschikbaar zijn, kunt u in onderstaande overzichten zien.

Het voordeel van een container huren in Slochteren

Een container huren in Slochteren is ideaal op het moment dat u bezig bent met een grote klus of verbouwing. Met de container kunt u namelijk al uw afval namelijk in één keer laten afvoeren. Dit scheelt enorm veel tijd en moeite. Denkt u zich maar eens in welke stappen u allemaal zou moeten nemen om het afval zelf af te voeren. Met het huren van een container hoeft u enkel nog het afval in de betreffende afvalbak te gooien. Wij verzorgen vervolgens het ophalen van de volle container en de verwerking van uw afval. Wij leveren in heel Nederland, dus ook in Slochteren.

Welke afvalcontainer in Slochteren heeft u nodig?

Net als in de rest van Nederland, leveren wij in Midden-Groningen afvalcontainers in verschillende soorten en maten. Het soort container is gebaseerd op het soort afval dat ermee kan worden ingezameld. Op dit moment halen we bijvoorbeeld bouw- en sloopafval container, puin, houtafval en tuinafval op. De maten van onze afvalcontainers lopen van 3 kubieke meter tot 40 kubieke meter. Er is dus altijd wel een afvalbak groot genoeg om al uw afval in één keer mee op te halen.

Prijzen en toeslagen

De prijzen op onze website zijn all-in prijzen. Dit bedrag is inclusief de huurprijs, de plaatsing van de container, de verwerking van het afval en eventuele milieutoeslagen. U heeft dus achteraf geen last van extra kosten.

Op werkdagen is het mogelijk om dezelfde dag nog een afvalcontainer te laten plaatsen. U dient dan wel uw bestelling voor 9 uur in de ochtend te plaatsen. Ook kunt u een afvalcontainer op een zaterdag laten plaatsen. Voor beide diensten wordt een kleine toeslag in rekening gebracht.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
robert
goor 2024-05-08

Top service

10/10
Ralf
Amersfoort 2024-05-06

Super! Snelle service en vriendelijke mensen! Toppers

10/10
Sylvia
Etten-leur 2024-05-05

Goede,snelle service Zeer vriendelijke, goede chauffeur

9/10
Michel Bouman
Berkel 2024-05-04

Snel besteld, duidelijke bepalingen over wat er in mag, scherpe prijs, netjes op tijd geplaatst, mooie lege container. Nu hadden we een principe afhaal tijd, die kon niet worden gehaald en dat is wat het is, een klein belletje van jullie uit was aardig geweest. Dit alles om de container af te deken en te beschermen voor bij gooiers. Verder netjes opgehaald, vriendelijke mensen en goeie chauffeurs. Kortom dank je wel, prima service

10/10
G. Laan
Venhuizen 2024-05-02

Precies op de afgesproken tijd bezorgt en ook op de goede plek neergezet. De chauffeur nam er de tijd voor. Perfect

10/10
Hebebouw
Dronten 2024-04-29

Prima geregeld, goede communicatie en volgens afspraak.

9/10
Pauline
Santpoort 2024-04-29

Snelle en betrouwbare service, makkelijk en snel geregeld. Zowel leveren, wisselen en ophalen.

10/10
Then
Velp 2024-04-28

Top geregeld

4867 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10