Container huren Slochteren

In de gehele gemeente Midden-Groningen is het mogelijk om via onze website voordelig een container te laten plaatsen. Wat het kost om een container te huren in bijvoorbeeld Slochteren en welke soorten containers er beschikbaar zijn, kunt u in onderstaande overzichten zien.

Container huren Slochteren | Afvalcontainer bestellen

Het voordeel van een container huren in Slochteren

Een container huren in Slochteren is ideaal op het moment dat u bezig bent met een grote klus of verbouwing. Met de container kunt u namelijk al uw afval namelijk in één keer laten afvoeren. Dit scheelt enorm veel tijd en moeite. Denkt u zich maar eens in welke stappen u allemaal zou moeten nemen om het afval zelf af te voeren. Met het huren van een container hoeft u enkel nog het afval in de betreffende afvalbak te gooien. Wij verzorgen vervolgens het ophalen van de volle container en de verwerking van uw afval. Wij leveren in heel Nederland, dus ook in Slochteren.

Welke afvalcontainer in Slochteren heeft u nodig?

Net als in de rest van Nederland, leveren wij in Midden-Groningen afvalcontainers in verschillende soorten en maten. Het soort container is gebaseerd op het soort afval dat ermee kan worden ingezameld. Op dit moment halen we bijvoorbeeld bouw- en sloopafval container, puin, houtafval en tuinafval op. De maten van onze afvalcontainers lopen van 3 kubieke meter tot 40 kubieke meter. Er is dus altijd wel een afvalbak groot genoeg om al uw afval in één keer mee op te halen.

Prijzen en toeslagen

De prijzen op onze website zijn all-in prijzen. Dit bedrag is inclusief de huurprijs, de plaatsing van de container, de verwerking van het afval en eventuele milieutoeslagen. U heeft dus achteraf geen last van extra kosten.

Op werkdagen is het mogelijk om dezelfde dag nog een afvalcontainer te laten plaatsen. U dient dan wel uw bestelling voor 9 uur in de ochtend te plaatsen. Ook kunt u een afvalcontainer op een zaterdag laten plaatsen. Voor beide diensten wordt een kleine toeslag in rekening gebracht.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Gabi
Rijpwetering 2023-06-08

Top. Snelle levering / vriendelijke chauffeur/ snelle ophaal service.

10/10
Van kamprn
Swifterbant 2023-06-07

Geweldige service! Snel en vriendelijk. Helemaal blij mee bedankt

10/10
Epskamp
Velp 2023-06-07

Makkelijk te regelen via de website, en via mail kun je ook het ophalen makkelijk regelen

9/10
Tulip bv
almere 2023-06-06

Zeer te vrede.

10/10
R.Bokkema
Emmeloord 2023-06-06

Goede service en meedenkende chauffeur. Alles volgens afspraak afgehandeld.

8/10
Jo Sieben
Sittard 2023-06-06

Positief. Misschien is het wel handig om een afbeelding te tonen van een container van 3m³ en een van 6m³.

10/10
Rob de Jager
Koningsbosch 2023-05-30

Snelle levering en goede informatie op de website wat er wel en niet in de container mag.

7/10
Raouji
Weesp 2023-05-25

Chauffeur is heel aardig maar ophalen laat op zich wachten

4629 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland