Home » Afvalcontainer » 15m3 vervuilde grond container

15m3 vervuilde grond container

1.100,00 Incl. BTW 1.331,00

Categorie:
 • Laagste prijzen van Nederland
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9.2
 • Inclusief 4 weken huur
 • Veilig afrekenen met iDEAL, PayPal en creditcard
 • Veilig achteraf betalen met AfterPay
 • Voor 9 uur ’s ochtends besteld, zelfde dag geleverd (€25,- toeslag voor spoedlevering)
 • All-in prijzen voor bezorging, ophalen en verwerking van het afval

Beschrijving

Wat mag u wel in een 15m3 container vervuilde grond afvoeren?

Als u een 15m3 vervuilde grond container wilt huren dan mag u daarin vervuilde grond afvoeren. Onder vervuilde grond verstaan wij uitsluitend grond vervuild met , grind of wortels. Hieronder treft u een opsomming aan van de meest voorkomende soorten grond die bij ons onder de categorie vervuilde grond vallen:

 • grond met boomstronken
 • of grond met grind
 • grond met wortels, onkruid of grind
 • grond met

Wat mag u niet in een 15m3 container vervuilde grond afvoeren?

Als u een 15m3 vervuilde grondcontainer wilt huren dan mag u daarin alleen maar vervuilde grond afvoeren. Wat bij ons niet onder de categorie vervuilde grond valt, is onder andere:

 • grond afkomstig van verdachte locaties zoals: industrieterreinen, tankstations
 • grond vervuild door olie of andere vloeistoffen
 • grond met een bodemonderzoek of analyseresultaat waaruit blijkt dat de grond vervuild is

Het plaatsen van een 15m3 container op uw oprit, stoep of in uw tuin geschiedt altijd op uw eigen risico. Eventuele schade aan het straatwerk, begroeiing, overige ondergrond, omheining, bomen en overige opstal is voor uw eigen risico. De kans op schade bij een plaatsing op uw eigen oprit of in uw tuin is altijd aanwezig omdat de container en de vrachtwagen erg zwaar zijn. Wij adviseren u om rijplaten te laten plaatsen door een rijplaten verhuur bedrijf op de plek waar de container op geplaatst kan worden.

Alleen maar vervuilde grond afvoeren in de vervuilde grondcontainer.
Als u vervuilde grond in de 15m3 grondcontainer wilt afvoeren dan mag u daarin alleen maar grond afvoeren vervuild met wortels, , grind of boomstronken. De grond zelf moet wel schoon zijn. Het mag dus niet afkomstig zijn van een verdachte locatie zoals een industrieterrein of tankstation. De grond moet afkomstig zijn bij een particulier uit de tuin omdat hij bijvoorbeeld een vijver gaat graven. Er kan dan schone grond uit komen maar het kan ook zijn dat er grond uit komt vervuild met wortels, , grind of boomstronken. Dan noemen wij dat vervuilde grond. De grond op zich zelf moet wel schoon zijn. Dus als je de grond zou laten onderzoeken/analyseren dan zou de uitkomst van dat bodemonderzoek moeten zijn dat de grond op zich zelf schoon is en dat de vervuiling dus alleen de , grind of de wortels zijn.

Als de grond zelf vervuild is dan wordt daar een hogere prijs voor gerekend. Wij kunnen dit dan wel afvoeren maar hebben dan het bodemonderzoek met boorstaten en analyseresultaten nodig of in ieder geval het analyseresultaat met lutum en organische stof beoordeling. Aan de hand hiervan kunnen wij dan op maat een prijs maken u kunt dan in ieder geval niet van bovenstaande prijs uitgaan.

Indien u nog vragen heeft of meer informatie zoekt over 15m3 container vervuilde grond afvoeren kunt u altijd even kijken op de pagina vraag en antwoord, hier vindt u nog veel meer algemene informatie en kunt u de antwoorden van de meest gestelde vragen vinden. U kunt natuurlijk ook altijd even gratis en vrijblijvend met ons opnemen op telefoonnummer 0900-0174 (lokaal tarief).

Als besteller van de container bent u verantwoordelijk voor de inhoud van de container. Dus bijvoorbeeld ook wanneer iemand anders er ander afval in weggooit. U moet hier dus altijd goed op letten. Als bedrijf wij namelijk niet te bewijzen wie het materiaal wel of niet in de container heeft gegooid. En gaan wij er van uit dat de container juist is beladen zodra de afvoer wordt doorgegeven. U als besteller bent te allen tijde verantwoordelijk voor de inhoud.