Home ยป Dakafval

Dakafval container

Ik wil een container huren voor

U kunt gemakkelijk en goedkoop bitumen en afvoeren met een dakafval container van Afvalcontainerbestellen.nl! Bij dakafval kunt u onder andere denken aan , teer en dakisolatie.

Dakafval container huren

Wanneer u het dak gaat vervangen van uw huis, garage of schuur dan zal er eerst het nodige dakafval verwijderd moeten worden. Dit dakafval kunt u afvoeren met een dakafval container van afvalcontainerbestellen.nl. Een dakafval container huren is erg gemakkelijk en bovendien ook erg snel geregeld, vandaag besteld is morgen geleverd! Een dakafval container huren is gemakkelijk. Wanneer u op onze website een dakafval container huurt hoeft u alleen nog het juiste formaat te kiezen. Kies een ruime container, aangezien u slechts tot een klein eindje boven de rand van de container mag vullen.

dakafval en dakgrind

Bitumen en dakleer afvoeren

Bitumen en afvoeren is erg gemakkelijk. Huur vandaag nog een dakafval container bij afvalcontainerbestellen.nl! U hoeft zich geen zorgen meer te maken over dakafval, bitumen of afvoeren omdat wij een dakafval container zowel komen leveren als afvoeren. Wij rekenen namelijk een all-in-prijs, dit betekent dat ook het verwerken van het dakafval geregeld is. Wanneer u bij ons een container besteld, dan mag u deze voor een periode van 4 weken laten staan. Heeft u de container eerder vol? Dan kunt u ons een seintje geven, dan komen wij hem z.s.m. ophalen. Ook is het mogelijk om de volle container in te ruilen voor een nieuwe, dien dan een inruilverzoek in op onze website.

Welk afval mag in een dakafval container?

Wilt u weten welke afvalsoorten u mag afvoeren in onze dakafval containers?
Bij iedere container staat een productomschrijving, hier kunt u lezen welke soorten dakafval u mag afvoeren. Enkele voorbeelden hiervan zijn , bitumen en diverse dakisolatiematerialen. Heeft u een ander soort dakafval? En weet u niet zeker of u deze mag storten in onze containers? Dan kunt u even opnemen met onze mederwerkers. Zij zijn te bereiken op 0900-0174, tevens kunt u uw vragen mailen naar info@afvalcontainerbestellen.nl. Onze medewerkers kunnen u vertellen of uw soort afval gestort mag worden. Ook kunnen zij u vertellen welk formaat container geschikt is voor uw klus!