Grondcontainer - schoon

Gemakkelijk en goedkoop grond afvoeren met een grond container van Afvalcontainerbestellen.nl. Bestel gemakkelijk en snel een grond container in onze webshop. Onder grond afvoeren verstaan wij enkel schone grond zoals zand, veen, zwarte grond en aarde.


LET OP: u mag grondcontainers niet aanstampen i.v.m. het gewicht

Grondcontainer huren bij Afvalcontainerbestellen.nl
Filter containers op inhoud:
 • 3m3 container
  Vanaf €285,00
  Incl. BTW €344,85
  Grond container 3m3 | Afvalcontainer bestellen
  Bestel nu
 • 6m3 container
  Vanaf €385,00
  Incl. BTW €465,85
  Grond container 6m3 | Afvalcontainer bestellen
  Bestel nu
 • 10m3 container
  Vanaf €485,00
  Incl. BTW €586,85
  Grond container 10m3 | Afvalcontainer bestellen
  Bestel nu
 • 15m3 container
  Vanaf €650,00
  Incl. BTW €786,50
  15m3 grondafval container | Zand en schone grond afvoeren | Afvalcontainerbestellen
  Bestel nu

Zand of grond container huren

Heeft u een grote verbouwing van uw tuin, of een herindeling van uw tuin achter de rug? Is hierbij een boel zand, zwarte grond, aarde, veen of ander soort grond vrijgekomen? Dan kunt u bij ons een zand of grond container huren. U kunt dan het best een grond container voor schone grond huren in onze webshop. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is het juiste formaat kiezen.

U betaalt bij ons een all-in prijs voor de schone grond container. Dit betekent dat wij de container bij u leveren maar ook weer ophalen! Bovendien zorgen wij voor de verwerking. Een grond container huren was nog nooit zo gemakkelijk!

schone grond afvoeren - grondcontainer

Grond afvoeren

U kunt gemakkelijk uw zand, aarde of zwarte grond afvoeren met een grond container van Afvalcontainerbestellen.nl. Na aanschaf komen wij de grond container bij u thuis afleveren. Wanneer u ons een seintje geeft dat hij vol is, dan komen wij deze ook weer ophalen! Grond afvoeren is daarom ook erg gemakkelijk! U hoeft er zelf niet over na te denken. U mag een grond container gedurende 4 weken laten staan. Nog niet klaar met grond afvoeren, maar is de container al vol? Dien dan een inruilverzoek in op onze website. Dan brengen wij u z.s.m. een nieuwe container.

Welk afval mag in een grond container?

Wilt u weten welk soort zand en grond u mag afvoeren? Bij de desbetreffende grond container kunt u lezen welke grondsoorten in de container gestort mogen worden. Zo is een grond container niet alleen voor grond, maar ook voor veen en zand. Het is belangrijk dat u goed oplet dat u alleen afval stort dat daadwerkelijk geschikt is voor de desbetreffende container. Wanneer u dit niet doet zijn wij genoodzaakt om een toeslag te rekenen. Dit omdat er meer kosten gemaakt worden bij het verwerken van het afval. Het kan natuurlijk zijn dat u een afval- of grondsoort heeft, maar u niet zeker weet of deze in de grond container gestort mag worden. Belt u dan even met onze professionals, zij kunnen u precies vertellen wat wel en niet mag. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0900-0174, of via het e-mailadres info@afvalcontainerbestellen.nl.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Rene Alting
Harkstede 2022-11-24

Snelle service.

9/10
Tom van Wanrooij
Sint-Oedenrode 2022-11-22

Vriendelijk personeel, stipt afspraken nakomen, gemakkelijk plannen

10/10
Tevreden huurder
Rotterdam 2022-11-22

Prima bedrijf, alles goed geregeld en flexibel in wiizigingen, en niet te duur !

8/10
Ha
Maarn 2022-11-22

Goede klantenservice, behulpzame en goede chauffeurs. Wel onduidelijkheid over wat wel en niet in container mag. En dat je 10m3 bestelt en dan 9m3 krijgt maar die mag je dan hoger laden. Kan duidelijker.

10/10
Joop Kokke
Zevenbergen 2022-11-22

Helemaal top. Goede service, vriendelijke mensen,,,,,,,,ook telefonisch en per mail goed te bereiken. Snelle reactie. Dik tevreden!

10/10
Vincent Spies
Doetinchem 2022-11-20

makkelijk besteld en snel gewisseld , echt een aanrader

10/10
Jaap
Boelenslaan 2022-11-17

Snelle levering door vakkundige chauffeur die de container moeiteloos op moeilijk bereikbare plek wist neer te zetten. Ook ophalen ging weer vlot en alles conform afspraak.

10/10
Herman Schokker
Eerbeek 2022-11-16

Prima service, vriendelijke mensen. Helemaal goed!

4502 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland