Home » Grond - schoon

Grondcontainer - schoon

Ik wil een container huren voor

Gemakkelijk en goedkoop grond afvoeren met een grond container van Afvalcontainerbestellen.nl. Bestel gemakkelijk en snel een grond container in onze . Onder grond afvoeren verstaan wij enkel schone grond zoals veen, zwarte grond en aarde.

Zand of grond container huren

Heeft u een grote verbouwing van uw tuin, of een herindeling van uw tuin achter de rug? Is hierbij een boel zwarte grond, aarde, veen of ander soort grond vrijgekomen? Dan kunt u bij ons een of grond container huren. U kunt dan het best een grond container voor schone grond huren in onze . Het enige wat u dan nog hoeft te doen is het juiste formaat kiezen. U betaald bij ons een all-in prijs voor de schone grond container. Dit betekent dat wij de container bij u leveren maar ook weer ophalen! Een grond container huren was nog nooit zo gemakkelijk!

schone grond afvoeren - grondcontainer

Grond afvoeren

U kunt gemakkelijk uw aarde of zwarte grond afvoeren met een grond container van Afvalcontainerbestellen.nl. Na aanschaf komen wij de grond container bij u thuis afleveren. Wanneer u ons een seintje geeft dat hij vol is, dan komen wij deze ook weer ophalen! Grond afvoeren is daarom ook erg gemakkelijk! U hoeft er zelf niet over na te denken. U mag een grond container gedurende 4 weken laten staan. Nog niet klaar met grond afvoeren, maar is de container al vol? Dien dan een inruilverzoek in op onze website. Dan brengen wij u z.s.m. een nieuwe container.

Welk afval mag in een grond container?

Wilt u weten welk soort en grond u mag afvoeren? Bij de desbetreffende grond container kunt u lezen welke grondsoorten in de container gestort mogen worden. Zo is een grond container niet alleen voor grond, maar ook voor veen en . Het is belangrijk dat u goed oplet dat u alleen afval stort dat daadwerkelijk geschikt is voor de desbetreffende container. Wanneer u dit niet doet zijn wij genoodzaakt om een toeslag te rekenen. Dit omdat er meer kosten gemaakt worden bij het verwerken van het afval. Het kan natuurlijk zijn dat u een afval- of grondsoort heeft, maar u niet zeker weet of deze in de grond container gestort mag worden. Belt u dan even met onze professionals, zij kunnen u precies vertellen wat wel en niet mag. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0900-0174, of via het e-mailadres info@afvalcontainerbestellen.nl.