Home » Grond - vervuild

Grond - vervuild

Ik wil een container huren voor

U kunt gemakkelijk en goedkoop tuingrond, tuinaarde of vervuilde grond afvoeren met een grondcontainer van afvalcontainerbestellen.nl. Bij vervuilde en verontreinigde grond kun je denken aan grond met wortels, onkruid, en grind.

Grondcontainer huren voor vervuilde grond

Wilt u een grondcontainer huren om vervuilde grond, tuingrond of tuinaarde af te voeren? Dat kan gemakkelijk en bovendien erg goedkoop in de van afvalcontainerbestellen.nl! Bij een grote klus in de tuin, bijvoorbeeld bij het graven van een vijver, komt vaak een boel vervuilde en verontreinigde tuingrond vrij. Een grondcontainer, speciaal voor vervuilde grond, kunt u gemakkelijk bestellen. U hoeft slechts het goede formaat container te kiezen tijdens het bestellen! Omdat wij werken met een all-in prijs betaald u voor de levering en het ophalen van de grondcontainer, maar ook voor de verwerking van het afval. Een grondcontainer huren voor vervuilde grond huren is dus erg gemakkelijk!

Vervuilde en verontreinigde grond afvoeren

U kunt gemakkelijk uw vervuilde grond afvoeren met een grond container van afvalcontainerbestellen.nl. Wanneer u de container afrekent in onze komen wij deze zo snel mogelijk bij u leveren! Na aanschaf mag u de grondcontainer 4 weken laten staan. Het kan natuurlijk zo zijn dat de grondcontainer al vol zit voordat u klaar bent met uw klus. Dan kunt u op onze website een inruilverzoek indienen om de desbetreffende container om te ruilen voor een nieuwe lege container.

Welk afval mag in een container vervuilde grond?

Wilt u weten welke soorten tuingrond en verontreinigde grond u mag afvoeren in een container voor vervuilde grond? Wanneer u een grondcontainer besteld in onze dan kunt u in de omschrijving lezen welke afvalsoorten hierin gestort mogen worden. Zorg dat u in een container voor vervuilde grond ook daadwerkelijk alleen deze afvalsoort vervoerd. Wanneer er andere soorten afval gestort zijn dan zijn wij genoodzaakt om een vergoeding te vragen voor de meerkosten van het verwerken van het afval. Vragen over onze containers voor vervuilde grond? Stel ze aan onze professionals! Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0900-0174, of via het e-mailadres info@afvalcontainerbestellen.nl.