Een grofvuil container huren voor de nieuwjaarsschoonmaak | Afvalcontainer bestellen

Een grofvuil container huren voor de nieuwjaarsschoonmaak

2023 staat voor de deur! Voor veel mensen betekent een nieuw jaar een frisse start en is het dus tijd voor een grote nieuwjaarsschoonmaak! Dit is de ideale gelegenheid om een kijkje te nemen in de opslag en meubels die u niet meer gebruikt, oude kleding die niet meer gedragen wordt of opgestapeld oud papier en karton weg te gooien. U kunt vervolgens al dit afval in één keer laten afvoeren door een container te huren via Afvalcontainerbestellen.nl.

Waarom een grofvuil container huren?

Nu denkt u misschien: waarom zou ik een grofvuil als ik mijn afval ook naar de plaatselijke milieustraat kan brengen? Nou, het huren van een dergelijke container biedt een aantal voordelen ten opzichte van de milieustraat. Zo wordt de container op de gewenste plek geplaatst. Dit kan zelfs op uw eigen terrein. Zo hoeft u geen ritjes meer te maken naar de milieustraat en hoeft u dus ook geen aanhangwagen te regelen voor het vervoeren van al het afval. Bovendien kunt u de container 4 weken laten staan, zodat u op uw gemak aan de slag kunt met uw nieuwjaarsschoonmaak.

Wat mag er wel en niet in een grofvuil container?

Zoals hierboven is beschreven mag u onder meer (bijvoorbeeld: kasten, tafels of meubels), kleding en papierafval in een grofvuil container deponeren. Verder zijn ook zaken als glas, kunststof en (bijvoorbeeld: parket, laminaat, houten planken of een schutting) toegestaan. Kortom, een lekker mengelmoesje van zo ongeveer alles wat u tijdens een opruimactie kunt vinden. Het is echter niet toegestaan om monostroom afval in een grofvuil container te deponeren. Daarnaast zijn er nog enkele zaken die niet zijn toegestaan, zoals olieresten en chemisch afval. Controleer daarom – voordat u de grofvuil container daadwerkelijk gaat huren – of uw afval daadwerkelijk in de container mag. Deze informatie vindt u op de pagina van de betreffende , want zo wordt grofvuil ook wel genoemd.

Grofvuil container huren tegen een voordelig tarief

Wanneer u via Afvalcontainerbestellen.nl een grofvuil container huurt, profiteert u van een voordelig all-in tarief. Dit betekent dat de huur, het transport en de afvalverwerking allemaal bij de prijs zijn inbegrepen. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Tegen een kleine meerprijs is het zelfs mogelijk om de container dezelfde dag of in het weekend te laten bezorgen. Als u van deze diensten gebruik wilt maken, kunt u dit eenvoudig aangeven tijdens het online bestelproces, of neem contact met ons op om uw bestelling te regelen.