Home » Puinbakkie huren

Puinbakkie huren

Puinbakkie huren | Afvalcontainer Bestellen

Via Afvalcontainerbestellen.nl kunt u gemakkelijk een container voor schoon puin huren, welke u door heel Nederland kunt laten plaatsen. Deze containers worden in de volksmond ook wel puinbakkie genoemd. In een dergelijke container kunt u gemakkelijk stenen, tegels, dakpannen en beton laten afvoeren. U hoeft dan niet zelf naar de milieustraat te rijden, maar wij halen uw volle container op en zorgen dat uw puin en stenen verwerkt worden. Alle prijzen op onze website zijn all-in, dit betekent dat er voor u geen bijkomende kosten zijn. Wij hanteren bijvoorbeeld geen borg en milieutoeslagen zijn in de prijs inbegrepen.

Waarom een puinbakkie huren?

Als u bezig bent met een renovatie of een verbouwing, dan komt daar vaak een berg afval bij vrij. Het afval ligt vaak in de weg en u wilt er zo snel mogelijk vanaf. Op dat moment heeft u twee keuzes. U kunt uit gaan zoeken waar u in uw gemeente terechtkunt met het afval of u huurt gemakkelijk een puinbakkie via Afvalcontainerbestellen.nl. Dat laatste is meestal de gemakkelijkste en snelste optie. Wij kunnen al binnen 24 uur een afvalcontainer voor puin bij u plaatsen. Het maakt daarbij niet uit waar u in Nederland woont.

Wat voor puinbakkie heeft u nodig?

Al onze puinbakken zijn geschikt voor schoon puin. Dit betekent dat er alleen steenachtig materiaal in de container mag en geen verontreiniging zoals hout, glas en asbest. Wat er wel in uw puinbak mag zijn bijvoorbeeld badkamertegels, bakstenen, betonresten, grind, porselein en keramiek. Heeft u gemengd afval? Dan kunt u hier een container voor bouw- en sloopafval voor bestellen. Hier mogen meer verschillende afvalsoorten in. Omdat schoon puin gemakkelijker hergebruikt kan worden zijn puinbakken per kubieke meter goedkoper dan containers voor bouw- en sloopafval.

Hoe bestelt u een puinbakkie via onze website?

Het uitkiezen en bestellen van een geschikte afvalcontainer is bijzonder gemakkelijk. Al onze containers staan ingedeeld op basis van afvalsoort. Onze puinbakken vindt u in de categorie ‘Puin / Stenen’. Alle puincontainers zijn beschikbaar in verschillende formaten, deze staan aangegeven in kubieke meters. Het kleinste puinbakkie heeft een inhoud van 3 kubieke meter en de grootst mogelijke puinbak is 15 kuub.

Extra snel een puinbakkie nodig?

Vandaag nog over een afvalcontainer voor uw puinafval beschikken? Het kan bij Afvalcontainerbestellen.nl! Op een werkdag voor 9 uur in de ochtend besteld, betekent namelijk dat uw bak dezelfde dag nog geplaatst kan worden. Bovendien kan onze chauffeur ook op zaterdag bij u langskomen. Beide diensten zijn extra en worden geleverd op basis van een toeslag.