Puinbakkie huren

Via Afvalcontainerbestellen.nl kunt u gemakkelijk een container voor schoon puin huren, welke u door heel Nederland kunt laten plaatsen. Deze containers worden in de volksmond ook wel puinbakkie genoemd. In een dergelijke container kunt u gemakkelijk stenen, tegels, dakpannen en beton laten afvoeren. U hoeft dan niet zelf naar de milieustraat te rijden, maar wij halen uw volle container op en zorgen dat uw puin en stenen verwerkt worden. Alle prijzen op onze website zijn all-in, dit betekent dat er voor u geen bijkomende kosten zijn. Wij hanteren bijvoorbeeld geen borg en milieutoeslagen zijn in de prijs inbegrepen.

Waarom een puinbakkie huren?

Als u bezig bent met een renovatie of een verbouwing, dan komt daar vaak een berg afval bij vrij. Het afval ligt vaak in de weg en u wilt er zo snel mogelijk vanaf. Op dat moment heeft u twee keuzes. U kunt uit gaan zoeken waar u in uw gemeente terechtkunt met het afval of u huurt gemakkelijk een puinbakkie via Afvalcontainerbestellen.nl. Dat laatste is meestal de gemakkelijkste en snelste optie. Wij kunnen al binnen 24 uur een afvalcontainer voor puin bij u plaatsen. Het maakt daarbij niet uit waar u in Nederland woont.

Wat voor puinbakkie heeft u nodig?

Al onze puinbakken zijn geschikt voor schoon puin. Dit betekent dat er alleen steenachtig materiaal in de container mag en geen verontreiniging zoals hout, glas en asbest. Wat er wel in uw puinbak mag zijn bijvoorbeeld badkamertegels, bakstenen, betonresten, grind, porselein en keramiek. Dus een toiletpot of wastafel kunt u hier ook in kwijt, dat scheelt! Heeft u gemengd afval? Dan kunt u hier een container voor bouw- en sloopafval voor bestellen. Hier mogen meer verschillende afvalsoorten in. Omdat schoon puin gemakkelijker hergebruikt kan worden zijn puinbakken per kubieke meter goedkoper dan containers voor bouw- en sloopafval.

Hoe bestelt u een puinbakkie via onze website?

Het uitkiezen en bestellen van een geschikte afvalcontainer is bijzonder gemakkelijk. Al onze containers staan ingedeeld op basis van afvalsoort. Onze puinbakken vindt u in de categorie ‘Puin / Stenen’. Alle puincontainers zijn beschikbaar in verschillende formaten, deze staan aangegeven in kubieke meters. Het kleinste puinbakkie heeft een inhoud van 3 kubieke meter en de grootst mogelijke puinbak is 15 kuub. Een handige stelregel is dat 1 kuub gelijk staat aan ongeveer 12 kruiwagens.

Extra snel een puincontainer nodig?

Vandaag nog over een puinbakkie beschikken voor al uw puinafval? Het kan bij Afvalcontainerbestellen.nl! Op een werkdag voor 9 uur in de ochtend besteld, betekent namelijk dat uw bak dezelfde dag nog geplaatst kan worden. Bovendien kan onze chauffeur ook op zaterdag bij u langskomen. Beide diensten zijn extra en worden geleverd op basis van een toeslag.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10