Puincontainer IJmuiden

Bent u woonachtig in de regio van havenstad en heeft u wegens een grote klus een nodig? Dan geven wij u groot gelijk! Met behulp van onze puincontainers hoeft u namelijk enkel het puin in de bak te verzamelen. Wij komen de container voor u plaatsen, halen deze naderhand voor u op en verwerken uw afval. Bekijk onder deze tekst onze beschikbare containers en hun voordelige prijzen. Voor de weergegeven prijs van de container kunt u er vier weken gebruik van maken, brengen en halen wij de container voor u op en verwerken naderhand het verzamelde afval.

Waarom een puincontainer in IJmuiden

Het opruimen van puinafval kost u vaak een hoop tijd en energie. Dit komt omdat puinafval groot en zwaar is. Wanneer u bijvoorbeeld uw badkamer gaat vernieuwen zult u na het slopen van uw oude badkamer overblijven met een hoop grote stukken steenachtig puin. U wilt uiteraard het liefste verder met het bouwen van uw nieuwe badkamer, in plaats van met het maken van meerdere ritjes naar de milieustraat. Daar helpen wij u graag mee met de levering van een puincontainer. U gooit uw puin in de container en dan doen wij de rest. Kunt u mooi uw klus afmaken.

Wat kunt u allemaal kwijt in een puincontainer voor de regio IJmuiden?

Puincontainers zijn geschikt voor puin zonder verontreiniging van ander afval. Wanneer wij uw afval hebben opgehaald wordt dit namelijk op duurzame wijze verwerkt tot nieuw materiaal voor de wegenbouw. Om deze reden is het niet toegestaan om andersoortig materiaal in de bak te doen, zoals bijvoorbeeld glas, of kunststof. Onder het geaccepteerde steenachtige materiaal valt afval zoals grind, droge betonresten, (badkamer), porselein of . Bekijk de volledige lijst met geaccepteerde materialen op onze pagina over puinafval.

Puincontainer met spoed voor regio IJmuiden

Veeleisende klussers kunnen op werkdagen een container voor dezelfde dag bij ons bestellen. Deze mogelijkheid bieden we alleen doordeweeks voor 9 uur in de ochtend. Ook kunt u een zaterdaglevering aanvragen, waarbij u puinbak op in geplaatst wordt. U zult tijdens het afrekenen zien dat deze beide extra’s worden aangeboden in ruil voor een kleine toeslag.