Puincontainer Leiden

Bent u aan het slopen of verbouwen in de regio en heeft u daardoor een grote hoeveelheid puinachtig ? Dan kunt u gemakkelijk een bij ons huren, waarmee wij het afval in één keer voor u af kunnen voeren. Onze containers zijn leverbaar in verschillende formaten, zodat u zowel met grote, als met kleinere hoeveelheden puin bij ons terecht kunt. Hieronder kunt u onze huidige all-in prijzen aflezen. All-in betekent in dit geval dat er vier weken huur, transport van de container en de verwerking van uw afval bij de prijs zitten inbegrepen.

Waarom een puincontainer huren in Leiden

Het zelf is vaak een zware en tijdrovende bezigheid. Een van de kenmerken van puin, is namelijk dat het nogal wat weegt. Het is daarom aan te raden om de stukken puin zo min mogelijk door uw handen te laten gaan, zodat u energie overhoudt voor de rest van uw klus. Als u een puincontainer voor de regio bij ons huurt, dan hoeft u uw puinstukken alleen maar in de container te gooien. Kiest u er echter voor om het puin zelf af te voeren, dan zult u de afvalstoffen eerst op moeten laden, vervolgens naar het milieustation moeten rijden en het hier weer af moeten laden. Denkt u maar eens in hoeveel extra tijd en energie u dit kost.

Wat kunt u allemaal kwijt in een puincontainer voor de regio Leiden?

Onze puinbakken zijn nadrukkelijk geschikt voor de afvoer van steenachtige materialen. Hierbij kunt u denken aan , , betonresten, en . Heeft u ook een grote hoeveelheid andere materialen die afgevoerd moeten worden, zoals , tapijt, glas of oude apparatuur, dan kunt u misschien beter een container voor gemengd bij ons huren. Hier mogen meer verschillende soorten grofvuil in. Houdt u zich alstublieft netjes aan de voorschriften, anders loopt u het risico op een naheffing.

Puincontainer met spoed voor de regio Leiden

Vandaag nog beginnen met de afvoer van uw puin? Dan is het goed om te weten dat onze puincontainers op doordeweekse dagen op de dag van bestelling nog geplaatst kunnen worden, mits uw bestelling voor 9 uur in de ochtend bij ons binnen is. Wij leveren daarnaast ook in op zaterdagen. U heeft beide keuzes tijdens het bestelproces. Let wel op, want er is een kleine toeslag gemoeid met extra diensten.