Puincontainer Utrecht

Wanneer u een grote hoeveelheid wilt (laten) afvoeren in de regio , dan helpen wij u graag uit de brand. In onze vindt u namelijk een groot aantal puincontainers in verschillende formaten, die wij vaak al binnen 24 uur bij u in de regio kunnen komen plaatsen. Vervolgens gooit u uw puin in de bak en halen wij uw volle container weer bij u op. Voor deze dienst hanteren wij vaste lage tarieven, die u hieronder af kunt lezen. Alle prijzen zijn inclusief vier weken huur, transport en verwerking van het puin.

Waarom een puincontainer huren in Utrecht

Het gemak is vaak de belangrijkste reden waarom mensen een puincontainer bij ons huren. Puin is nu eenmaal een zware afvalsoort die moeilijk te hanteren is en daarom is iedere hulp die u hierbij kunt krijgen mooi meegenomen. Wanneer u door ons een container in de regio laat plaatsen, dan hoeft u uw puinafval er alleen nog maar in te plaatsen. Daarna hoeft u niet meer zelf met het afval naar het milieupark, want wij komen uw volle puinbak ophalen en zorgen dat de afvalstoffen worden verwerkt. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen hoeveel werk wij u daarmee uit handen nemen.

Wat kunt u allemaal kwijt in een puincontainer voor de regio Utrecht?

Onze puinbakken zijn uitstekend geschikt om steenachtige materialen mee af te voeren. Welke materialen dit zijn, dat kunt u aflezen op de individuele pagina’s van onze containers. Onder puinafval verstaan wij bijvoorbeeld , grindtegels, uitgeharde betonresten en . Doordat wij in uw regio containers in verschillende formaten kunnen leveren, is er altijd wel een bak die geschikt is voor het type afval en het volume afval dat u heeft. Heeft u naast het puinafval ook nog andere afvalsoorten liggen? Dan heeft u misschien meer aan een container voor gemengde afvalsoorten. Ook deze bakken vindt u terug in ons assortiment.

Puincontainer met spoed voor de regio Utrecht

Voor situaties waarin een puincontainer niet snel genoeg geplaatst kan worden, hebben wij de spoedlevering in het leven geroepen. Deze mogelijkheid bieden wij u op werkdagen voor 9 uur in de ochtend en indien u hiervoor kiest, zorgen wij dat de bak dezelfde dag nog geplaatst wordt. In kunnen wij daarnaast ook op zaterdagen leveren. Dit zijn twee extra diensten, waarvoor een kleine toeslag wordt berekend.