Groenafval container

Wilt u tuinafval afvoeren? Dat kan middels een groenafval container, welke u gemakkelijk kunt bestellen in de webshop van Afvalcontainerbestellen.nl. In deze afvalcontainer kunt u bijvoorbeeld takken, bladeren, struiken en snoeiafval gooien.

Groencontainer huren bij Afvalcontainerbestellen.nl
Filter containers op inhoud:
 • 3m3 container
  Vanaf โ‚ฌ125,00
  Incl. BTW โ‚ฌ151,25
  Groenafval container 3m3 | Afvalcontainer bestellen
  Bestel nu
 • 6m3 container
  Vanaf โ‚ฌ159,00
  Incl. BTW โ‚ฌ192,39
  Groenafval container 6m3 | Afvalcontainer bestellen
  Bestel nu
 • 10m3 container
  Vanaf โ‚ฌ199,00
  Incl. BTW โ‚ฌ240,79
  Groenafval container 10m3 container | Afvalcontainer bestellen
  Bestel nu
 • 20m3 container
  Vanaf โ‚ฌ468,00
  Incl. BTW โ‚ฌ566,28
  20m3 groenafval container | Tuinafval container | Afvalcontainerbestellen
  Bestel nu
 • 40m3 container
  Vanaf โ‚ฌ690,00
  Incl. BTW โ‚ฌ834,90
  40m3 groenafval container | Tuinafval container | Afvalcontainerbestellen
  Bestel nu

Groenafval container huren

Na een flinke snoeibeurt of verbouwing van uw tuin kan er een boel groenafval ontstaan. Bij Afvalcontainerbestellen.nl kunt u erg gemakkelijk en ook erg goedkoop een groenafval container huren. Kies het formaat dat past bij uw klus en laat de container bij u thuis bezorgen! Het formaat van de container hangt af van uw klus. Aangezien u een container niet ver boven de rand mag vullen is het verstandig om een groot formaat te kiezen. Een groenafval container huren is dus erg gemakkelijk!

Groenafval afvoeren met een groenafval container

Groenafval afvoeren

Heeft u takken, bladeren, struiken of kleine bomen, snoeiafval of ander groenafval in overvloed nadat u een grote klus in uw tuin heeft gehad? Middels een groenafval container kunnen wij gemakkelijk al uw groenafval afvoeren! Een bestelde container mag u 4 weken lang gebruiken. Nadat u ons een seintje geeft komen wij het afval afvoeren. Tevens is het goed mogelijk dat uw container eerder vol is. In dat geval kunt u bij ons een inruilverzoek indienen. Dan staat er in no-time weer een nieuwe container bij u op de stoep! Aangezien wij een all-in prijs hanteren, hoeft u zich geen zorgen te maken over het afvoeren of het verwerken van uw afval. Houd er rekening mee dat u ongeveer twee parkeerplekken aan ruimte reserveert voor onze chauffeur wanneer hij de container komt leveren.

Welk afval mag in een groencontainer?

Wanneer u wilt weten welke type tuinafval vervoerd mag worden in een container, dan kunt u dit gemakkelijk lezen bij de omschrijving van de desbetreffende container. Hier staan enkele afvalsoorten opgesomd die in de groenafval container gestort mogen worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn takken, bladeren, struiken, bloemen, plantenresten, hooi, stro en fruit. Wanneer er toch andere afvalsoorten in de container voorkomen zijn wij genoodzaakt om een meerprijs te rekenen. Het verwerkingsproces wordt duurder wanneer er verschillende typen afval door elkaar gemengd zijn. Weet u niet zeker of uw type groenafval in de container gestort mag worden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Onze professionals kunnen u precies vertellen welk soort afval in de groencontainer gestort mag worden. U kunt ons bereiken op 0900-0174 of middels het e-mailadres info@afvalcontainerbestellen.nl.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Robin Kuijer
Hoofddorp 2022-09-28

Alles prima verlopen.

10/10
Corstiaan Bleijenberg
Nieuwegein 2022-09-23

Uitstekend, communicatie goed en afspraken werden nagekomen

10/10
Jenny
Maastricht 2022-09-22

Aantal x een container besteld, altijd op tijd bezorgd en opgehaald. Alles is gemakkelijk zelf geregeld op de website, en handig te bedienen via een link in de email.

10/10
lamgeler
Doetinchem 2022-09-21

geweldige service

9/10
Drost
RIJSWIJK ZH 2022-09-21

Goede prijs, en dito service!

6/10
Gerrit
Zoetermeer 2022-09-21

Kon niet op de aangewezen plek staan volgens de chauffeur, terwijl de week erop dat gewoon werd gedaan met een grote container, jammer, dat was dubbele afstand lopen met kruiwagens vol puin

10/10
Vorle
Venray 2022-09-20

Prima service ๐Ÿ‘

10/10
Andy Bardouille
Den Haag 2022-09-20

Altijd netjes hun afspraken nakomen. Top service en communicatie.

4443 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland