Home » Groenafval

Groenafval container

Ik wil een container huren voor

Wilt u afvoeren? Dat kan middels een groenafval container, welke u gemakkelijk kunt bestellen in de van Afvalcontainerbestellen.nl. In deze afvalcontainer kunt u bijvoorbeeld takken, bladeren, struiken en snoeiafval gooien.

Groenafval container huren

Na een flinke snoeibeurt of verbouwing van uw tuin kan er een boel groenafval ontstaan. Bij Afvalcontainerbestellen.nl kunt u erg gemakkelijk en ook erg goedkoop een groenafval container huren. Kies het formaat dat past bij uw klus en laat de container bij u thuis bezorgen! Het formaat van de container hangt af van uw klus. Aangezien u een container niet ver boven de rand mag vullen is het verstandig om een groot formaat te kiezen. Een groenafval container huren is dus erg gemakkelijk!

Groenafval afvoeren met een groenafval container

Groenafval afvoeren

Heeft u takken, bladeren, struiken of kleine bomen, snoeiafval of ander groenafval in overvloed nadat u een grote klus in uw tuin heeft gehad? Middels een groenafval container kunnen wij gemakkelijk al uw groenafval afvoeren! Een bestelde container mag u 4 weken lang gebruiken. Nadat u ons een seintje geeft komen wij het afval afvoeren. Tevens is het goed mogelijk dat uw container eerder vol is. In dat geval kunt u bij ons een inruilverzoek indienen. Dan staat er in no-time weer een nieuwe container bij u op de stoep! Aangezien wij een all-in prijs hanteren, hoeft u zich geen zorgen te maken over het afvoeren of het verwerken van uw afval. Houd er rekening mee dat u ongeveer twee parkeerplekken aan ruimte reserveert voor onze chauffeur wanneer hij de container komt leveren.

Welk afval mag in een groencontainer?

Wanneer u wilt weten welke type vervoerd mag worden in een container, dan kunt u dit gemakkelijk lezen bij de omschrijving van de desbetreffende container. Hier staan enkele afvalsoorten opgesomd die in de groenafval container gestort mogen worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn takken, bladeren, struiken, bloemen, plantenresten, hooi, stro en fruit. Wanneer er toch andere afvalsoorten in de container voorkomen zijn wij genoodzaakt om een meerprijs te rekenen. Het verwerkingsproces wordt duurder wanneer er verschillende typen afval door elkaar gemengd zijn. Weet u niet zeker of uw type groenafval in de container gestort mag worden? Dan kunt u altijd even met ons opnemen. Onze professionals kunnen u precies vertellen welk soort afval in de groencontainer gestort mag worden. U kunt ons bereiken op 0900-0174 of middels het e-mailadres info@afvalcontainerbestellen.nl.