Home » Groenafval

Groenafval

Ik wil een container huren voor

Wilt u afvoeren? Dat kan middels een groenafval container, welke u gemakkelijk kunt bestellen in de van afvalcontainerbestellen.nl. Bij kunt u denken aan takken, bladeren, struiken en snoeiafval.

Groenafval container huren

Na een flinke snoeibeurt of verbouwing van uw tuin kan er een boel ontstaan. Bij afvalcontainerbestellen.nl kunt u erg gemakkelijk maar bovendien ook erg goedkoop een groenafval container huren. Kies het formaat, passend bij uw klus, en laat de groenafvalcontainer bij u thuis bezorgen! Het formaat van de container hangt af van uw klus. Aangezien u een container niet ver boven de rand mag vullen is het verstandig om een ruime container te kiezen. Een groenafval container bestellen is dus erg gemakkelijk!

groenafval en tuinafval

Tuinafval afvoeren

Heeft u takken, bladeren, struiken of kleine bomen, snoeiafval of ander in overvloed, nadat u een grote klus in uw tuin heeft gehad? Middels een groenafval container kunnen wij gemakkelijk uw afvoeren! Bestel in onze een groenafval container, deze mag u 4 weken lang gebruiken. Nadat u ons een seintje geeft komen wij het afvoeren. Tevens is het goed mogelijk dat een container eerder vol is, dan kunt u bij ons een inruilverzoek indienen. Dan staat er in no-time weer een nieuwe container bij u op de stoep! Aangezien wij een all-in-prijs hanteren, hoeft u zich geen zorgen te maken over het afvoeren of het verwerken hiervan. Houd er rekening mee dat u ongeveer twee parkeerplekken aan ruimte reserveert voor onze chauffeur wanneer hij de container komt leveren.

Welk afval mag in een groenafval en container?

Wanneer u wilt weten welke type vervoerd mag worden in een groenafval of container, dan kunt u dit gemakkelijk lezen bij de omschrijving van de desbetreffende container. Hier staan enkele afvalsoorten opgesomd die in de groenafval container gestort mogen worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn takken, bladeren, struiken, bloemen, plantenresten, hooi, stro en fruit. Wanneer er toch andere afvalsoorten in de container voorkomen zijn wij genoodzaakt om een meerprijs te rekenen. Het verwerkingsproces wordt duurder wanneer er verschillende typen afval door elkaar gemengd zijn. Weet u niet zeker of uw type in de container gestort mag worden? Dan kunt u altijd even met ons opnemen, onze professionals kunnen u precies vertellen welk soort in de groenafval container gestort mag worden. U kunt ons bereiken op 0900-0174 of middels het e-mailadres info@afvalcontainerbestellen.nl