Home » Puin / Stenen

Puincontainer

Ik wil een container huren voor

Met een puincontainer van Afvalcontainerbestellen.nl kunt u gemakkelijk puinafval en stenen afvoeren. Onder puinafval verstaan wij schoon puin, hierbij kunt u denken aan tegels, stenen muren, beton, keramiek en dakpannen.

Puincontainer huren

Heeft u bijvoorbeeld een sloopklus of een grote verbouwing in de planning? Dan kunt u bij Afvalcontainerbestellen.nl gemakkelijk en goedkoop een puincontainer huren. U hoeft alleen nog maar het geschikte formaat puincontainer te kiezen. Het formaat dat u nodig hebt ligt aan de formaat van uw klus. Het is niet toegestaan om puin boven de rand van de puincontainer uit te laten uitsteken. Het is dus verstandig om een ruime puincontainer te huren. Een puincontainer huren was nog nooit zo gemakkelijk!

puinafval | Puincontainer

Puin afvoeren

Wilt u sloopafval, stenen of puin afvoeren? Bestel dan een puincontainer op Afvalcontainerbestellen.nl. Wanneer u de container heeft afgerekend komen wij deze thuis bij u afleveren. U kunt in de beschrijving aangeven waar u de puincontainer geplaatst wilt hebben. Houdt er rekening mee dat er ongeveer twee parkeerplekken aan ruimte gereserveerd moeten worden. Na aanschaf mag u een puincontainer 4 weken laten staan, wanneer hij eerder vol is kunt u dit bij ons melden. Vervolgens komen wij de container bij u ophalen en zullen wij het puin afvoeren. Wij hanteren een all-in prijs, dit betekent dat wij de puincontainer leveren, het puin afvoeren en zorgen dat het afval wordt verwerkt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het puin afvoeren!

Welk afval mag in een puincontainer?

Wilt u weten welk puin en sloopafval u mag afvoeren? Bij de desbetreffende puincontainer kunt u lezen welke afvalsoorten in de container gestort mogen worden. Zo is een puincontainer enkel bedoeld voor schoon puin. Enkele afvalsoorten die in een puincontainer vervoerd mogen worden zijn stenen, beton, badkamertegels, dakpannen, grind, metselresten, porselein en keramiek. Wanneer er toch andere soorten afval in de puincontainer worden afgevoerd zullen wij een toeslag moeten rekenen. Weet u niet zeker of uw afvalsoort vervoerd mag worden in een puincontainer? Neem dan even op met onze professionals, zij kunnen u precies vertellen welke afvalsoorten in de puincontainer gestort mogen worden. Mail uw vragen gerust naar info@afvalcontainerbestellen.nl of bel naar telefoonnummer 0900-0174.