70% van afval hergebruikt rivierenland | Afvalcontainerbestellen

70% van afval hergebruikt in Rivierenland

In het streekgebied Rivierenland schenkt men grote aandacht aan het recyclen van afval. Deze streek is in het algemeen dunbevolkt, echter zijn er wel een paar grote plaatsen te vinden zoals , , en Geldermalsen. In deze streek wordt van iedere 10 kilo afval ongeveer 7 kilo hergebruikt voor nieuwe doeleinden. Dit betekent dus dat 70% van het afval wordt hergebruikt. Afvalcontainerbestellen.nl levert al jarenlang iedere dag een groot aantal containers in Rivierenland. Ook Afvalcontainerbestellen.nl schenkt grote aandacht aan afvalscheiding. U kunt bij ons containers huren voor , , , en . Door het afval gescheiden in te zamelen kan het gemakkelijker worden gerecycled.

Afval terugdringen

Doordat afval gescheiden wordt ingezameld in Rivierenland, hoeft de grijze container minder vaak aan de weg gezet te worden. Dit omdat er minder restafval in de grijze container gestort wordt. Hierdoor kunnen ook de kosten voor afvalstoffenheffing worden teruggedrongen! Dit geldt ook bij het huren van een container, wanneer u een puincontainer huurt is dit minder duur dan een bouwafval container. Dat komt omdat de verwerking van schoon puin veel gemakkelijker is dan bouwafval. Des te beter het afval gescheiden is, des te beter en goedkoper het gerecycled kan worden.

Landelijke afvalscheiding

In wordt gestreefd naar 65% herbruikbaar afval, Rivierenland ligt met 70% hier dus al een eindje boven. Het is echter zaak dat de rest van ook beter gaat scheiden, met name in grote steden als , , en valt nog een boel winst te behalen. Afvalcontainerbestellen heeft een landelijke dekking, wij streven ernaar om in het gehele land afval gescheiden in te zamelen met onze verschillende soorten containers.

Container huren Rivierenland

Wilt u een in Rivierenland om afval af te voeren? Dan bent u bij Afvalcontainerbestellen.nl aan het juiste adres! Wij leveren al jarenlang containers in Rivierenland, daarom kunnen wij u de meest voordelige containers aanbieden. Bestel vandaag voor 9 uur ’s ochtends en u heeft de container vandaag al voor de deur!