Afval scheiden zonder erbij na te denken | Afvalcontainerbestellen.nl

Afval scheiden zonder erbij na te denken

Afval scheiden is in trek, steeds meer Nederlandse particulieren en bedrijven zien het nut in van het gescheiden inleveren van afval. Dit komt, omdat gescheiden afval gemakkelijker hergebruikt kan worden dan wanneer verschillende afvalstromen door elkaar worden ingezameld. Omdat het hergebruik van afval geld bespaart en soms zelfs geld oplevert, is het scheiden van afval niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! Het is echter vaak onduidelijk welke afvalsoorten bij elkaar mogen en welke afvalsoorten strikt gescheiden moeten worden. De website Afvalzoeker.nl moet hier een einde aan maken.

Afvalzoeker.nl

Met de app van Afvalzoeker kunt u gemakkelijk nagaan wat de regels met betrekking tot afvalscheiding in uw gemeente zijn. Mag het blik bijvoorbeeld bij het plastic afval of moet u dit gescheiden inleveren? Op Afvalzoeker staat per gemeente een compleet overzicht van alle afvalsoorten en hoe ze ingezameld worden. De gemeenten die op dit moment in de app staan zijn Spaarnwoude, Bloemendaal, , , , , en . In de toekomst worden er misschien nog meer gemeenten aan Afvalzoeker toegevoegd.

Verschillende afvalstromen

Er zijn waarschijnlijk meer verschillende afvalstromen dan u denkt. Zo kunt u in de app van Afvalzoeker bijvoorbeeld lezen waar u met uw GFT, plastic, textiel, en elektrische apparaten terechtkunt. Voor grofvuil zal Afvalzoeker u waarschijnlijk doorverwijzen naar de gemeentelijke milieustraat of een commerciële partij zoals Afvalcontainerbestellen.nl. Wij verdelen het grofvuil weer onder in verschillende afvalstromen zoals , , sloopafval en . Deze afvalsoorten halen wij gescheiden op, zodat de kosten voor u laag blijven.

Afvalcontainerbestellen.nl in uw regio

Afvalcontainerbestellen.nl levert voordelige containers in heel . Waar u vroeger zelf met uw afval naar de plaatselijke milieustraat moest, halen wij het afval bij u op. Wij plaatsen een lege container voor u en u hoeft uw afval er alleen maar in te gooien. Het ophalen en verwerken van uw afval zijn bij de prijs inbegrepen. U bestelt uw container gemakkelijk in onze en deze kan al binnen 24 uur voor u geplaatst worden.