Afvalcontainer achteraf betalen met AfterPay

Afvalcontainer achteraf betalen met AfterPay

De mensen achter Afvalcontainerbestellen.nl zijn altijd bezig om de gebruiksvriendelijker te maken. Dit doen we onder andere door nieuwe technieken toe te voegen aan de website en goed te luisteren naar de wensen van onze klanten. Een verzoek dat wij vaak kregen was of er een mogelijkheid toegevoegd zou kunnen worden om achteraf, nadat de container daadwerkelijk geleverd is, te betalen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar mogelijkheden hiervoor en kwamen we al snel uit bij AfterPay. U kent deze betaalmethode wellicht al van de reclames op de televisie. Wij zijn blij om te melden dat u als klant van Afvalcontainerbestellen.nl nu de mogelijkheid heeft om veilig achteraf te betalen! Uiteraard kunt u ook gewoon gebruik blijven maken van de betaalmethodes IDEAL, creditcard en PayPal.

Achteraf betalen met AfterPay

Wanneer u gebruik wilt maken van onze nieuwe service, dan kunt u gewoon het afrekenproces doorlopen. Aan het eind van dit proces vragen wij u om een betaalmethode te kiezen. Wanneer u kiest voor AfterPay dan krijgt u een aantal extra invoervelden te zien die u moet invullen. U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk gebruik maken van AfterPay. Wanneer u voor het eerst met AfterPay betaalt, dan krijgt u de mogelijkheid om een bestelling van €350,- te plaatsen. Mocht u reeds een geverifieerde klant zijn, dan mag u een bestelling van €900,- plaatsen. Wilt u meer weten over AfterPay? Dan kunt u hier extra informatie vinden!

Help ons om Afvalcontainerbestellen.nl te verbeteren

Naast het feit dat wij graag de goedkoopste leverancier van afvalcontainers willen zijn, willen wij ook graag de leverancier met de meest gebruiksvriendelijke webshop zijn. Daarom hechten wij veel waarde aan de feedback van onze trouwe klanten. Heeft u verzoeken of tips voor onze website? Laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar info@afvalcontainerbestellen.nl! Ook kunt u altijd feedback geven door een klantreactie achter te laten, nadat een container bij u thuis is opgehaald.

Rectificatie november 2022: AfterPay is nu Riverty