Afvalprijzen afgelopen maanden gestegen | afvalcontainerbestellen

Afvalprijzen afgelopen maanden gestegen

In de laatste maanden van het jaar 2015 en in het begin van 2016 zijn de prijzen voor het verwerken en afvoeren van afval helaas steeds verder gestegen. Voornamelijk de prijzen voor het verwerken en afvoeren van zijn de afgelopen maanden sterk gestegen. Mede hierdoor hebben alle containerverhuur bedrijven de prijzen van containers moeten opschroeven. Zo snel de prijzen voor het verwerken en afvoeren van afval weer worden verlaagd dan zullen wij hier uiteraard weer op actie op ondernemen. Ondanks de verhoogde prijzen voor afval biedt afvalcontainerbestellen.nl u de mogelijkheid om nog steeds goedkoop afval af te voeren! Wij bieden immers altijd de scherpste prijzen voor , in heel ! Daarnaast leveren wij ook in het weekend, of zelfs nog op dezelfde dag!

Prijs container huren

Bij afvalcontainerbestellen.nl hebben wij een groot aantal containers beschikbaar voor verschillende soorten afval. Iedere afvalsoort heeft namelijk zijn eigen prijs. Omdat het verwerken van bijvoorbeeld en vervuilde erg duur is, kosten deze afvalcontainers meer om te huren. U betaalt namelijk een all-in prijs voor een afvalcontainer, dit betekent dat huur, levering, verwijdering maar ook verwerking van het afval in de prijs berekend zitten. Daarnaast is het uiteraard ook van belang hoeveel afval er afgevoerd wordt. Des te meer afval des te duurder de container, echter is het wel voordeliger om bijvoorbeeld één 20 kuub container te huren ten opzichte van twee 10 kuub containers.

Welke soorten afval?

Heeft u vragen over het huren van een container of over welke afvalsoorten u mag storten in onze containers? Dan kunt u bellen met 0900-1074 voor gedegen advies. Ook kunt u op de pagina van de desbetreffende container lezen welke afvalsoorten gestort mogen worden, maar ook welke absoluut niet. Ter illustratie, is een afvalsoort dat niet mag worden afgevoerd met een container van afvalcontainerbestellen.nl. Huur vandaag nog gemakkelijk en voordelig een container in onze !