Grote vraag naar afvalcontainers

Bezig met een verbouwing? Afvalcontainers zijn niet aan te slepen

Heel is volop aan het klussen geslagen. Voor het overgrote deel van de mensen is de coronacrisis het perfecte moment voor een nieuwe badkamer, keuken of dakkapel. En, omdat de meeste mensen niet willen aansluiten in de enorm lange rijen bij de milieustraat worden er massaal afvalcontainers besteld.

Afvalcontainers in heel

U hoeft maar een willekeurige straat in in te rijden en u ziet waarschijnlijk wel ergens een afvalcontainer staan. Nu heel extra veel thuis is, beginnen veel mensen met klussen in huis, de tuin of bijvoorbeeld het opruimen van de zolder. Puincontainers, bouwcontainers en groenafval containers zijn daarom niet aan te slepen.

Eenvoudig een afvalcontainer bestellen

Ook bij afvalcontainerbestellen.nl merken wij een grote toename in het aantal bestellingen van afvalcontainers. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons een afvalcontainer bestellen. Met ons landelijk dekkend netwerk, is er altijd wel een container die binnen 24 uur bij u geleverd kan worden. Onze afvalcontainers kunnen namelijk de volgende dag al worden afgeleverd. In sommige gevallen is het zelfs al mogelijk om de afvalcontainer al op dezelfde dag bij u af te leveren.

Van afval naar nieuwe grondstof

Wij recyclen al uw afval op een duurzame wijze en zorgen ervoor dat zoveel mogelijk materialen worden hergebruikt. Het afval uit onze puincontainers wordt bijvoorbeeld gerecycled en hergebruikt als bouwmaterialen voor de wegenbouw. Wij streven namelijk naar een zo circulair mogelijke afvalstroom.

Afvalcontainer bestellen via afvalcontainerbestellen.nl

In onze kunt u eenvoudig een afvalcontainer bestellen die past bij uw klus. Wij hebben containers variërend in verschillende maten en voor verschillende afvalsoorten. Op onze website kunt u eenvoudig uw benodigde container selecteren en vervolgens afrekenen via erkende betaalmethoden zoals iDeal, PayPal en creditcard. Daarnaast kunt u ook nog gebruik maken van allerlei extra opties zoals levering en levering zelfde dag.

Wilt u rmatie? Neem dan eenvoudig met ons op via ons formulier!