Boete voor zelf afval verbranden | Afvalcontainerbestellen.nl

Boete voor zelf afval verbranden

In is een groep studenten op de bon geslingerd omdat ze zelf afval aan het verbranden waren in hun achtertuin. In de achtertuin was een enorme rookpluim ontstaan die zorgde voor overlast bij de gehele buurt. Toen de Politie polshoogte ging nemen kwamen ze een smeulende stapel afval tegen. Achteraf bleek dat deze groep studenten dat deed omdat zij niet wilden betalen voor kosten bij de milieustraat. De kosten bij de milieustraat waren tachtig euro, maar de boete kost de studenten 370 euro. Dit is de prijs die staat op milieuverontreiniging en het veroorzaken van hinder en gevaar voor de omgeving. Geen verstandige keuze dus!

Container huren Tilburg

Mocht je geen mogelijkheid of tijd hebben om zelf afval weg te brengen naar de milieustraat dan kun je dit ook gemakkelijk laten doen middels een afvalcontainer! Ga dus niet zelf zitten prutsen en afval verbranden in de tuin. Afvalcontainerbestellen.nl levert namelijk in heel containers! Ook in , waar de studenten zelf aan de slag gingen. Een in is erg gemakkelijk! Bestel online een container in onze en wij leveren hem, mits u voor 9 uur ’s ochtends bestelt, dezelfde dag nog in ! Er zijn containers voor verschillende soorten afval beschikbaar. Denk hierbij aan containers voor , , etc. Daarnaast zijn er ook containers in verschillende formaten, van 3 kuub containers tot en met 40 kuub.

Afvalcontainerbestellen.nl

Afvalcontainerbestellen.nl heeft jarenlange ervaring in de afvalbranche, daarom kunnen wij voordelig containers leveren in heel ! Met speciale services zoals levering op en levering op dezelfde dag hebben wij een tevreden klantenbestand opgebouwd! Door afval te scheiden vanaf de bron kan afval gemakkelijker gerecycled worden, dit draagt bij aan een beter milieu! Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze experts. U kunt ze bereiken op 0900-0174.