Container huren evenementen | Afvalcontainer bestellen

Container huren voor evenementen en festivals

Er worden steeds grotere evenementen en festivals georganiseerd in . Hierdoor stijgt het aantal bezoekers, maar ook de hoeveelheid afval die achterblijft bij een dergelijk evenement of festival. Het terrein veranderd al snel in één grote afvalberg. Het festival genaamd “” in moet dit jaar een ‘afvalloos’ festival worden. Er zullen een grote hoeveelheid containers aanwezig zijn waardoor bezoekers gestimuleerd worden om hier hun afval in te leveren. Daarnaast worden bezoekers tevens gevraagd hun afval te scheiden, hiervoor zullen verschillende soorten containers aanwezig zijn. Afvalcontainerbestellen.nl werkt graag mee aan dit soort initiatieven! Wilt u containers huren voor een evenementen of festival? Neemt u dan even met ons op!

Afval scheiden

Bij festival ZAND worden mensen gestimuleerd om hun afval te gaan scheiden. Bij alle gangpaden en uitgangen zullen een groot aantal containers geplaatst worden. Er zullen containers aanwezig zijn voor papier, bioafval, restafval en plastic-blik-drankenkartons. Door afval gescheiden te verzamelen kan een groot deel van het afval worden gerecycled en worden gebruikt om weer nieuwe producten te maken. Op deze manier wordt de hoeveelheid zwerfafval dat overblijft na een evenement of festival sterk teruggedrongen.

Evenementencontainer huren

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in het gescheiden inzamelen van afval, of wilt u graag één of meerdere containers huren voor een evenement of festival? Dan bent u bij afvalcontainerbestellen.nl aan het goede adres! Wij hebben een grote hoeveelheid containers, met verschillende formaten, waarmee afval gescheiden ingezameld kan worden. Laat u adviseren door onze professionals over het geschikte aantal en soort containers voor uw evenement of festival.