drukte in milieustraten neemt weer toe

Drukte in milieustraten neemt weer toe

De afgelopen weken nam de drukte in de milieustraten weer flink toe. Door het mooie weer en het vele thuiszitten zijn heel wat mensen wederom gaan klussen in de tuin of in huis. Daarnaast worden er ook veel meer pakjes bestelt, wat thuis zorgt voor grote hoeveelheden verpakkingsmaterialen waar u niet altijd zo gemakkelijk vanaf komt.

Toename in het groenafval, puinafval en houtafval

In deze tijd zijn veel mensen gaan klussen. Door het lekkere weer van de afgelopen tijd, zijn bovendien heel wat mensen in de tuin aan de slag gegaan. Veel mensen willen namelijk voor de grote wintervorst de tuin nog snel even winterklaar maken. Dit zorgde voor een grote toename in de hoeveelheid dat gestort werd. Ook de tweede ‘intelligente’ lockdown zorgde ervoor dat veel mensen verder gingen met hun klussen in huis, wat zorgde voor een grote toevoer van en . Al deze drukte zorgde voor dezelfde taferelen als bij de eerste lockdown, lange en een warboel aan mensen.

Grote verpakkingsmaterialen door vele online bestellingen

Het coronavirus heeft er daarnaast ook toe geleid dat steeds meer mensen hun spullen online bestellen. De nieuwe spullen worden vaak zorgvuldig verpakt met veel verpakkingsmateriaal. Dit is soms zoveel dat het niet in de nabijgelegen afvalcontainer past. Om het afval netjes op te ruimen, is een ritje naar de milieustraat noodzakelijk. Ook met de aankomende kerstpakketten en geschenkdozen wordt er een grote toename in het aantal bezoekers verwacht.

Afvalcontainer bestellen bij afvalcontainerbestellen.nl

Heeft u geen zin om bij de milieustraat in de drukte aan te sluiten? Dan kunt u nu eenvoudig een afvalcontainer bestellen via onze . Wij hebben afvalcontainers voor onder andere groenafval, , en houtafval. Zo is er voor iedere klus wel een gepaste afvalcontainer te vinden. Wij komen de afvalcontainer bij u op locatie afleveren en vervolgens komen wij als de container vol is, deze weer ophalen. Dit scheelt u dus veel tijd en moeite! Bekijk ons aanbod afvalcontainers eenvoudig in onze webshop.