Duizendste beoordeling voor onze dienstverlening

Duizendste beoordeling voor onze dienstverlening

Afgelopen weekend heeft Afvalcontainerbestellen.nl een nieuwe mijlpaal behaald. Wij hebben inmiddels namelijk meer dan duizend beoordelingen van onze klanten mogen ontvangen! Iedereen die bij ons een container bestelt krijgt na het ophalen van de volle container de mogelijkheid om onze dienstverlening te beoordelen met een cijfer, op dit moment scoren wij gemiddeld een 9.3 uit 10 op basis van 1.000+ beoordelingen. Hier zijn wij uiteraard enorm blij mee. Wij blijven continu bezig om onze dienstverlening zo gemakkelijk en goedkoop mogelijk te maken en de beoordelingen van onze klanten zijn hierbij enorm waardevol.

Voordelige service

Uit de beoordeling blijkt dat klanten onze dienstverlening vooral erg gemakkelijk vinden. Met slechts een paar klikken is de juiste container besteld en staat deze binnen 24 uur op de juiste plek. Ook de dienstverlening van onze chauffeurs wordt gewaardeerd. Zij bellen vaak nog even aan om de plaats van de container te controleren en proberen de gewenste plaats altijd aan te houden. Wanneer in een uitzonderlijk geval blijkt dat de aangewezen plaats niet mogelijk is, dan zal er altijd in overleg getracht worden om een andere goede plek voor de container uit te kiezen. Gaat er onverhoopt toch iets mis, dan probeert onze klantenservice dit altijd zo snel mogelijk te corrigeren.

Klussenbedrijf R. Buisman uit zegt bijvoorbeeld het volgende over Afvalcontainerbestellen.nl:
“Vriendelijke mensen en altijd zetten de chauffeurs de containers op de plek waar de klant dat wilt als het kan.”

Terwijl Cor ter Haar uit ook tevreden was:
“Alles keurig op tijd afgehandeld. Aardige chauffeur die zeer behulpzaam is.”

Voorkeurstijd

Uiteraard zijn er ook punten waarop verbetering nodig is. Zo ontstaat er soms verwarring over de voorkeurstijd die kan worden opgegeven bij het doorgeven van een bestelling. Deze tijd is de tijd waarop u de container het liefst geleverd zou willen hebben.

Zo zegt Mat Rongen het volgende:
“De levering van de container was gepland tussen 09.00 en 12.00. Werd na 3 x telefoneren uiteindelijk 13.45. Kwam behoorlijk in tijdnood. Geen beste beurt.”

Echter, doordat wij dagelijks een groot aantal afvalcontainers door heel plaatsen, is onze planning behoorlijk ingewikkeld. Wij zijn er trots op dat we bijna altijd op tijd de containers kunnen leveren! Het kan ook helaas ook wel eens voorkomen dat de voorkeurstijd niet gehaald wordt, dan proberen wij altijd zo spoedig mogelijk te leveren. Wat wij wel kunnen garanderen, is dat de container wordt geplaatst op de dag die u opgeeft bij uw bestelling. Om frustratie te voorkomen, hebben wij in de afgelopen weken extra maatregelen genomen om deze informatie te benadrukken gedurende het bestelproces.

Afvalcontainerbestellen.nl: de beste service voor de beste prijs!

Bij Afvalcontainerbestellen.nl hebben wij maar één missie en dat is u een voordelige en gemakkelijke manier bieden om van uw afval af te komen. Via onze website is het doodeenvoudig om een geschikte afvalcontainer te bestellen en wij plaatsen door heel . Doordat wij all-in prijzen rekenen, weet u vooraf altijd hoeveel u voor onze diensten betaalt. Inbegrepen zijn het plaatsen van de container, vier weken huur, het ophalen van de container en de verwerking van uw afval. Wij rekenen bovendien geen borg.