Garage, kelder of zolder opruimen | Afvalcontainerbestellen

Garage, kelder of zolder opruimen

Een garage, kelder of zolder vol met spullen die eigenlijk nooit meer gebruikt worden, iedereen heeft er wel eens mee te maken. Nu de winter weer langzaam plaats aan het maken is voor de lente, voelen toch veel mensen de drang om weer eens een grondige schoonmaak te houden. Een leeg huis is een leeg hoofd, dus het is zeker goed om zo nu en dan grondig op te ruimen.

Afval afvoeren

De eerste optie is om zelf met het afval naar de milieustraat te rijden, dit kan echter een boel problemen opleveren. Lees hiervoor ons eerdere bericht:”Container huren voorkomt problemen“. Een tweede optie is om het afval aan de straat te zetten en een ophaalverzoek in te dienen bij de gemeente. Zij zullen het afval gratis ophalen. Het probleem hiervan is echter dat er een wachttijd is en niet alle soorten afval meegenomen zullen worden. Alles wat vastgezeten heeft aan het huis zal men laten staan, denk hierbij aan kozijnen en . Ook mag je het afval pas aan de straat zetten op de dag dat het wordt opgehaald, dat is natuurlijk niet handig! De derde optie is om een te huren bij afvalcontainerbestellen.nl.

Bouwafval container huren

Het voordeel van het huren van een bouwafval container is dat hij binnen 24 uur voor de deur staat. Wanneer u voor 9 uur ’s ochtends bestelt dan staat hij er nog dezelfde dag! Daarnaast is het ook mogelijk om de container op te laten leveren. In de bouwafval container mogen vele soorten afval gestort worden zoals , , , en bouwafval. Bij afvalcontainerbestellen.nl hebben wij afvalcontainers van verschillende formaten, er is altijd een geschikte container voor uw klus. Voor kleine klussen hebben wij en containers, voor grotere klussen zijn er de , , en . Een bouwafval doet u al vanaf 140 euro! Levering, huur, ophalen en verwerking zitten bij de prijs inbegrepen. Heeft u nog vragen over het huren van een container? Bel dan met 0900-0174!