Hoe kan ik het beste mijn bouwafval container vullen? | Afvalcontainerbestellen.nl

Hoe kan ik het beste mijn bouwafval container vullen?

Tijdens het vullen van uw container met moet u ervoor zorgen dat u de container niet te vol gooit. Onze containers van 3, 6 en 10 kuub mogen namelijk maximaal 20 cm boven de rand gevuld worden en bij alle grotere formaten mag er zelfs niet boven de rand gevuld worden. Maar hoe pakt u dit het beste aan en zorgt u ervoor dat u de container zo goed mogelijk belaadt? In dit nieuwsbericht geven we u een aantal tips.

Efficiënt uw bouwafval container vullen

Uw bouwafval container zo efficiënt mogelijk vullen is lang niet zo eenvoudig als het in eerste instantie lijkt. Bouwafval is er namelijk in verschillende soorten en maten en hierdoor kunnen al snel ongebruikte ruimtes in de container ontstaan. U bent dan als het ware lucht aan het afvoeren in uw container en dat is zonde. Om dit te voorkomen, geven we u graag een aantal tips voor de meest voorkomende typen bouwafval.

Meubels weggooien

Als u uw meubels direct in de container gooit, zal dit veel ruimte in beslag nemen. Zorg er daarom voor dat u de meubels vooraf uit elkaar haalt. Verwijder poten van stoelen en demonteer tafels en kasten. Vervolgens kunt u de platte delen eenvoudig op elkaar stapelen.

Laminaat weggooien

Gaat u laminaat weggooien, dan geldt hetzelfde advies als voor de gedemonteerde tafels en kasten: zoveel mogelijk netjes op elkaar stapelen.

Tapijt weggooien

Vloerbedekkingen zijn vaak erg stug en nemen veel ruimte in beslag. Dus wanneer u tapijt gaat weggooien, moet u de tapijtdelen zo strak mogelijk oprollen. Om ervoor te zorgen dat de rollen zo strak blijven, kunt u ze vastbinden met bijvoorbeeld ducktape voordat u ze in de container gooit.

Bouwafval container huren via Afvalcontainerbestellen.nl

Heeft u nog geen bouwafval container besteld? Dan regelt u dit eenvoudig via Afvalcontainerbestellen.nl. Bedenk vooraf welk formaat u nodig heeft en regel de rest eenvoudig en voordelig online. Als u de bestelling op een doordeweekse dag voor 9.00 uur plaatst, is het zelfs mogelijk om de container dezelfde dag nog te ontvangen! Vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.