Keep It Clean Day 2018 | Afvalcontainerbestellen.nl

Keep it Clean Day 2018

Ieder jaar wordt op de derde vrijdag van september de ‘Keep it Clean Day’ georganiseerd. Op deze dag worden er door heel initiatieven georganiseerd om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen. Dit jaar valt deze dag op 21 september. Vele gemeentes, buurten en scholen door heel organiseren initiatieven om Keep it Clean Day ook dit jaar weer tot een succes te maken en zoveel mogelijk zwerfafval te verzamelen. Tijdens de vorige editie werd namelijk alleen al in 12.500 kilo zwerfvuil ingezameld.

Initiatieven in uw buurt

Via de website van Supporter van Schoon kunt u kijken of uw gemeente of buurt een initiatief organiseert om uw buurt op te ruimen op 21 september. Voer simpelweg uw locatie in de zoekbalk in en sluit u vervolgens gemakkelijk aan bij een initiatief. Wilt u zelf een initiatief organiseren op de Keep it Clean Day of op een ander moment? Meld uw initiatief dan ook aan en help uw buurt schoon te worden! Zelfs in uw eentje kunt u al een bijdrage leveren op 21 september (en op iedere andere dag), door uw afvalzak in uw container te deponeren of door al uw afval van die dag netjes weg te gooien. Hierdoor zorgt u er in ieder geval voor dat u zelf geen zwerfafval veroorzaakt.

Milieubewust Afvalcontainerbestellen.nl

Afvalcontainerbestellen.nl draagt bij aan een milieuvriendelijk . Iedere dag maken wij het namelijk voor heel mogelijk om gemakkelijk gescheiden in te zamelen. Dit doen wij door mensen uit heel het land de mogelijkheid te bieden om een container uit ons brede assortiment met afvalcontainers te bestellen via onze website. Wij zijn hartstikke blij dat er steeds meer initiatieven ontstaan om zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Bij Afvalcontainerbestellen.nl bent u er zeker van dat uw afval op een verantwoorde wijze wordt verwerkt. Voor veel mensen is dit een hele geruststelling. Bent u op dit moment bezig met een klus, dan kunt u uw afvalcontainer gemakkelijk online regelen in onze .