Meer afval in december | Afvalcontainer Bestellen

Meer afval in december

De maand december staat in het algemeen bekend als een periode van het jaar waarbij veel afval vrijkomt, dit komt voornamelijk door de hoeveelheid feestdagen die plaatsvinden in december. Nu het einde van 2015 nadert, en kerst voor de deur staat, komen er steeds meer initiatieven rondom het inzamelen van afval. Bijvoorbeeld papiercontainers om de extra hoeveelheid papier te scheiden en containers om groenafval van coniferen in te zamelen. Ook in december kunt u bij afvalcontainerbestellen.nl terecht voor containers voor bouw, , groen, en !

Extra papiercontainers

In onder andere de gemeente worden extra papiercontainers verstrekt onder de inwoners, zodat men met de kerstdagen en rondom de jaarwisseling het vrijgekomen oud papier beter kan recyclen. Deze grijze bak met een blauw deksel wordt één keer in de maand geleegd. Doordat de gemeente nu zelf de inzameling van papier gaat doen hoopt zij een betere afvalscheiding te realiseren. Door de feestdagen ontstaat er een grotere hoeveelheid papierafval maar ook huisvuil en gft-afval door extra consumptie.

Groenafval voor kerst

Wellicht zijn uw coniferen nog toe aan een snoeibeurt? Dan is dit de juiste periode om het aan te gaan pakken! Er zijn vele initiatieven die staan te springen om snoei afval, voornamelijk het groenafval van coniferen. Van dit groenafval worden bijvoorbeeld kerststukken gemaakt. Het “overige” groenafval, of de kerstbomen die in het nieuwe jaar weer de deur uit moeten, kunt u uiteraard gemakkelijk afvoeren met een groenafval container van afvalcontainerbestellen.nl!

Container huren

Ook in december kunt u uiteraard terecht bij afvalcontainerbestellen.nl! Door het zachte weer wordt er nog volop geklust in deze laatste maand van het jaar 2015. U kunt gemakkelijk een container bestellen in onze ! Wij hebben containers voor verschillende afvalsoorten in alle gangbare formaten! U kunt uw container gemakkelijk en veilig afrekenen met iDEAL!