Perscontainer huren voor uw bedrijfsafval | Afvalcontainerbestellen

Perscontainer huren voor uw bedrijfsafval

Afvalcontainerbestellen.nl komt met een nieuwe dienst! U kunt bij ons nu ook een perscontainer huren voor uw bedrijf. Aangezien veel van onze klanten nog niet weten wat een perscontainer is zullen wij een aantal voordelen en kenmerken uiteenzetten voor u. Wilt u graag een perscontainer huren voor uw bedrijfsafval? Onze perscontainers kunt u aanvragen op perscontainterhuren.nl!

Voordelen perscontainer huren

Heeft u een onderneming, waarbij veel bedrijfsafval vrijkomt? Dan biedt een perscontainer uitkomst! Een perscontainer kan grote hoeveelheden bedrijfsafval comprimeren tot een kleinere inhoud. Hierdoor kan bedrijfsafval op een milieubewustere manier worden afgevoerd omdat u een aantal vrachtwagenritten bespaart. Perscontainers variëren in grootte, zo kunt u een mini perscontainer huren met een inhoud van tot grote perscontainers met een inhoud van 25m3!

Perscontainers

U kunt zowel een mobiele als een stationaire perscontainer huren bij perscontainterhuren.nl, deze kunnen beide met of zonder hefkantelinstallatie geleverd worden. Een hefkantelinstallatie maakt het een stuk eenvoudiger om afval te storten in de perscontainer. Een stationaire perscontainer kan worden gekoppeld aan uw bedrijfspand, zo kunt u van binnen gemakkelijk afval storten. Een perscontainer kent als voordeel dat afvalsoorten direct vernietigd worden en dat ze volledig geur- en lekvrij zijn!

Prijzen perscontainer huren

De prijs om een perscontainer te huren is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren, hierdoor kan er niet direct een prijs aan verbonden worden. Er zal gekeken moeten worden naar het formaat perscontainer dat u wilt huren, het aantal ledigingen van de perscontainer en de gewenste contractduur. Wanneer deze informatie bij ons bekend is kunnen wij u voorzien van de meeste interessante aanbieding! Hierdoor betaalt u bij ons nooit teveel!

Wilt u meer informatie over de perscontainer diensten van afvalcontainerbestellen.nl en perscontainterhuren.nl? Belt u dan gerust even met 0900-0174, onze professionals kunnen u van meer informatie voorzien. Uiteraard kunt u ook even de website perscontainterhuren.nl doorlezen en hier het contactformulier invullen!