Slechte afvalscheiding in grote steden

In de vier grootste steden van wordt afval in het algemeen slecht gescheiden. Dat blijkt uit de Nationale monitor duurzame gemeenten van Telos, het kenniscentrum over duurzaamheid van University. Naast de vier grote steden scoren ook en erg slecht. Hoewel de aandacht voor duurzame energie toeneemt in de grote steden lijkt dit niet het geval voor afvalscheiding. Dit is jammer aangezien de grootste winst te behalen valt in deze steden.

Afvalscheiding

Ten opzichte van de grootste steden, wordt er in andere grote steden wel veel aandacht besteed aan afvalscheiding. Opvallend is dat de gemiddelde aandacht voor duurzaamheid, ten opzichte van vorig jaar, in Nederlandse gemeenten dit jaar licht achteruit is gegaan. Afvalcontainerbestellen.nl wil graag positief bijdragen aan het milieu door afval te scheiden, daarom bieden wij verschillende containers, voor verschillende afvalsoorten. Door het afval gescheiden aan te bieden kan het makkelijker en goedkoper worden verwerkt.

Container huren bij afvalcontainerbestellen.nl

Wanneer u in , , of een container huurt bij afvalcontainerbestellen.nl, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het scheiden van afval. U hoeft namelijk alleen maar de juiste afvalsoort voor uw klus te selecteren en dan zorgen wij voor het afvoeren, maar ook voor het scheiden en verwerken van het afval! Het afval dat u heeft gestort in onze container wordt vervolgens gerecycled, waardoor het weer gebruikt kan worden voor een nieuw product. Op deze manier draagt u, in samenwerking met afvalcontainerbestellen.nl, bij aan het milieu! Vragen over containers, of afvalsoorten? Belt u dan gerust even met 0900-0174 voor hulp!