Veel herbruikbare zaken | Afvalcontainer-afvalcontainerbestellen

Veel herbruikbare zaken in afvalcontainer

Steeds meer zaken die mensen als afval in een afvalcontainer deponeren kunnen als grondstof gebruikt worden voor nieuwe producten. Zo bleek bijvoorbeeld uit onderzoek in de Gemeente , dat in 2014 per inwoner ruim 250 kilo bruikbaar afval in de verbrandingsoven verdween. Zonde, aangezien het hergebruik van zaken als , plastic en er bijvoorbeeld voor kan zorgen dat de afvalstoffenheffing verlaagd kan worden. Daarom gaat haar burgers vanaf nu stimuleren om hun afval beter te scheiden.

Afval beter scheiden aan de bron

Het beter scheiden van afval is het gemakkelijkst te realiseren aan de bron. Dit betekent dat het afval gescheiden ingezameld wordt en niet later pas wordt gesorteerd. Om dit te bereiken krijgen de inwoners van dit jaar een extra container. Deze container zal gebruikt worden om plastic, karton en metalen verpakkingen gescheiden van het restafval in te zamelen. Doordat dit afval vervolgens als grondstof gebruikt kan worden, kan de afvalstoffenheffing verlaagd worden, wat huishoudens in maximaal €28,50 kan schelen. Daarnaast heeft deze manier van afvalinzameling een positieve invloed op het milieu.

Uw afval scheiden met afvalcontainerbestellen.nl

Bij afvalcontainerbestellen.nl huurt u een container voor de laagst mogelijke prijs. Eén van de redenen voor onze lage prijzen, is dat wij het afval zoveel mogelijk proberen te scheiden aan de bron. Daarom vindt u in ons assortiment afvalcontainers voor alle mogelijk afvalsoorten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan containers voor groenafval, , schoon hout, en . Al het ingezamelde afval wordt vervolgens op milieuvriendelijke wijze verwerkt, waarbij zoveel mogelijk grondstoffen worden hergebruikt. Op deze manier kunt u uw afval met een gerust hart bij ons aanbieden.

Container huren Veendam

Afvalcontainerbestellen.nl levert containers in heel , dus ook in de gemeente . Op onze website selecteert u op basis van het soort afval en de hoeveelheid gemakkelijk een geschikte afvalcontainer. Deze container kunnen wij zes dagen per week (maandag t/m ) bij u in komen plaatsen. U hoeft voor plaatsing van de container niet eens thuis te blijven, als u er maar voor zorgt dat er genoeg ruimte voor onze vrachtwagen aanwezig is. Indien u vragen heeft over een bepaalde container, dan kunt u onze klantenservice e-mailen op het e-mailadres info@afvalcontainerbestellen.nl