Welk container formaat heb ik nodig? | Afvalcontainerbestellen.nl

Welk container formaat heb ik nodig?

U wilt een , maar u weet niet welk container formaat u nodig heeft? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing. Of u nu bezig bent met de aanbouw van uw huis, de renovatie van uw woonkamer of een verbouwing van de badkamer, het kiezen van het juiste formaat container is erg belangrijk. Zo wilt u bijvoorbeeld niet een te huren, aangezien u dan alsnog naar de milieustraat moet of een tweede container moet bestellen.

De container formaten van Afvalcontainerbestellen.nl

Welk container formaat het beste bij uw klus past, hangt af van de hoeveelheid afval die u verwacht te hebben. Hieronder hebben we per formaat beschreven welke klussen hier vaak goed bijpassen.

3m3 container

Dit is het juiste formaat wanneer u te maken heeft met een relatief kleine standaard klus, zoals de verbouwing van een enkele ruimte. Denk hierbij aan een kleine badkamer, waarbij u gemengd bouwafval (, badkamerkasten, etc.) weg wilt gooien. Gooit u ook uw badkuip of douchecabine weg? Dan is een al snel meer geschikt voor uw klus.

6m3 container

Niet alleen voor een grote verbouwing van de badkamer, maar ook voor de renovatie van de keuken kan een al snel te klein uitvallen. Dus weet u niet zeker of u het gaat redden met een container van 3m3? Kies dan altijd voor een groter formaat, in dit geval de 6m3 container, aangezien u de container niet te ver boven de rand mag vullen.

10m3 container

Heeft u een grote tuin met veel groen die u wilt renoveren? Dan is een groencontainer van 10m3 iets voor u! Maar ook wanneer u meerdere kleine kamers in uw huis gaat herinrichten is een de juiste optie.

20m3 container

U gaat alle kamers in uw huis opnieuw inrichten, verbouwen en/of opruimen? Dan kunt u gerust een huren.

40m3 container

Wanneer u uw huis van binnen en buiten een flinke opknapbeurt gaat geven, komt onze goed van pas!

Container formaat advies

Heeft u naar aanleiding van dit bericht over de containerformaten nog vragen? Neem dan ook eens een kijkje op onze vraag en antwoord pagina. Hier kunt u nog meer informatie vinden over de verschillende containerformaten. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen. Zo weet u zeker dat u altijd het juiste containerformaat bestelt.