Welke container heeft u nodig voor uw tuinverbouwing? | Afvalcontainer bestellen

Welke container heeft u nodig voor uw tuinverbouwing?

Het voorjaar is in zicht en voor veel mensen is dat het uitgelezen moment om de tuin op te knappen. Sommigen kiezen voor een strak terras en zullen daarom veel planten moeten weggooien, terwijl anderen voor meer groen in de tuin gaan en dus veel moeten verwijderen. Zoals u ziet is het soort afval dat vrijkomt bij een tuinverbouwing erg afhankelijk van het type tuin. Daarom lichten we in dit nieuwsbericht de verschillende soorten containers toe voor diverse soorten tuinrenovaties.

Groenafval container

Bent u van plan om veel groenafval weg te gooien, bijvoorbeeld omdat u nieuw groen wilt plaatsen of juist een mooi terras wilt realiseren? Dan is een de beste keuze voor u. Hier kunt u namelijk zaken als struiken, takken, planten, snoeiafval en bomen in kwijt.

Puincontainer

Als u puin wilt afvoeren, is het logischerwijs beter om een te huren. Naast kunt u in deze container ook bakstenen van muren, , en zelfs badkamertegels kwijt. U kunt deze bak dus uitstekend gebruiken voor verschillende klussen.

Grondcontainer

Er zijn twee verschillende soorten grondcontainers die relevant kunnen zijn bij een tuinrenovatie: een container voor schone grond of voor vervuilde grond. Deze laatste optie wordt gebruikt voor het afvoeren van met boomstronken of grond wat voor meer dan 5% uit wortels, onkruid, steentje of grind bestaat. Heeft u visueel schone grond of ? Dan kunt u een container voor schone grond huren. In deze bak kunt u ook graszoden deponeren, deze bestaan namelijk voor 95% uit aarde.

Hulp bij het kiezen van een container voor uw tuinverbouwing

Weet u nog steeds niet zeker welke container het beste is voor uw tuinverbouwing? Vul dan de ‘containerhulp’ in die u op onze homepage kunt vinden. Uiteraard is onze klantenservice ook bereikbaar voor uw vragen. Bel naar 0900-0174 of neem online contact met ons op.