Zand afvoeren? Deze container moet u huren | Afvalcontainer bestellen

Zand afvoeren? Deze container moet u huren!

Bij het aanleggen van een vijver, het inbouwen van een zwembad of het ingraven van een trampoline, zult u waarschijnlijk eindigen met een hoop overgebleven . Om te voorkomen dat dit in de weg gaat liggen en uw verbouwing gaat belemmeren, is het verstandig om dit zand zo snel mogelijk af te voeren. Hiervoor kunt u een grondcontainer voor schone grond huren.

Wat mag er nog meer in een (schone) grond container?

Bij het uitgraven van uw tuin zal er naast zand ongetwijfeld ook wat overtollige aarde ontstaan. Mocht dit bij u ook het geval zijn, dan is dat geen enkel probleem. In een container voor schoon zand kunt u namelijk ook grond, veen en klei deponeren. Het belangrijkste is dat het materiaal schoon is.

Wat mag er niet in de container?

Zoals de naam van de container al doet vermoeden, mag er enkel en alleen schone grond in deze container worden afgevoerd. Dit betekent dus dat de onderstaande zaken niet zijn toegestaan:

  • Grind/kiezelsteentjes
  • Grond in zakken
  • Boomstronken en/of wortels
  • Verontreinigde grond door oliën of andere vloeibare substanties
  • Grond met meer dan 5% wortels, onkruid, steentjes of grind
  • Grond die afkomstig is van verdachte locaties, zoals industriële zones en tankstations
  • Andere soorten verontreinigingen zoals rotsen, papierproducten, , kunststof, karton, glas en verschillende vormen van afval

Twijfelt u of iets wel of niet in de container mag? Neemt u dan gerust op met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag en kunnen u uitstekend adviseren op het gebied van het kiezen van de juiste container voor uw afval.

Zand afvoeren via Afvalcontainerbestellen.nl

Op Afvalcontainerbestellen.nl regelt u snel en gemakkelijk een container om zand af te voeren. Selecteer het gewenste formaat en plaats uw bestelling. Binnen 24 uur kunt u al uw zand in de container deponeren. Zo heeft u snel een opgeruimde tuin en kunt u verder met uw verbouwing.